Čo sú čísla PR a ORGA?

Pred zakúpením výrobku Brembo sa uistite, že je kompatibilný s vašim vozidlom. V niektorých prípadoch vám čísla PR a ORGA môžu pomôcť skontrolovať kompatibilitu.
 
Keď použijete funkciu vyhľadávania výrobkov v katalógu Brembo na vyhľadanie požadovaného komponentu, môže sa vám niekedy zobraziť zoznam rôznych čísel výrobkov, z ktorých si máte zvoliť komponent, ktorý je kompatibilný s vaším automobilom.
 
 
Ako skontrolovať, ktorý komponent je kompatibilný.
 
Stĺpec „Informácie o vozidle“ obsahuje ďalšie informácie, ktoré vám umožnia vybrať si správne číslo dielu spomedzi tých, ktoré sú k dispozícii. Tieto informácie obsahujú aj čísla PR a ORGA.

Čísla PR („Primärausstattung“ = „pôvodné vybavenie“) označujú určité náhradné diely pre vozidlá VAG (Volkswagen/Audi Group). Tieto čísla sa nachádzajú na štítkoch obsahujúcich identifikačné údaje o vozidle alebo v servisnej príručke k vozidlu.

Čísla ORGA označujú určité náhradné diely pre vozidlá skupiny PSA. Prvé 4 číslice čísel ORGA nájdete tiež na identifikačnom štítku vozidla.
 
Uvádza informácie o vozidle identifikujúce čísla PR
Čísla PR
 
Zobrazuje informácie o vozidle, identifikuje čísla ORGA
Čísla ORGA
 
Stĺpec indikujúci informácie o vozidle
Stĺpec „Informácie o vozidle“
Aby brzdová sústava fungovala správne, je nevyhnutné, aby ste si vybrali správny výrobok pre svoje auto. Uistite sa, že ste vybrali správne číslo dielu
 

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Ako si vybrať správny výrobok
Prečítajte si nasledujúci článok
Aká je najlepšia voľba pre moje auto, kotúče Max alebo Xtra?
Zásady ochrany osobných údajov">