Našiel som dva brzdové kotúče, ktoré sa zdajú úplne rovnaké. Ako si mám vybrať správne číslo dielu?

Pred zakúpením výrobku Brembo sa uistite, že je kompatibilný s vašim vozidlom. Ako a kde nájsť informácie potrebné na skontrolovanie kompatibility.
 
 
Ak funkcia vyhľadávania výrobkov v katalógu Brembo používaná s filtrami „vozidlo“ alebo „ŠPZ“ (voliteľné pomocou tlačidiel vpravo hore) zobrazí viac ako jedno číslo dielu pre rovnakú kategóriu výrobkov (napr. kotúče, doštičky, kotúče Brembo Max atď.), skontrolujte, čo je uvedené v poslednom stĺpci vpravo pod nadpisom „Informácie o vozidle“.

U niektorých vozidiel správny náhradný diel závisí od určitých špecifických vlastností samotného vozidla. Pokiaľ vám teda funkcia vyhľadávania zobrazí tabuľku výsledkov s viac ako jednou možnosťou, skontrolujte informácie uvedené v stĺpci „Informácie o vozidle“ a porovnajte ich s informáciami v používateľskej príručke vášho automobilu. Tieto informácie sú aktuálne dostupné len v angličtine.
 
 
Stĺpec indikujúci informácie o vozidle
 
 
Ak stĺpec neobsahuje žiadne informácie, pravdepodobne to znamená, že pre komponent vášho automobilu existuje jeden naolejovaný variant a jeden variant s UV náterom.
 
Aby brzdová sústava fungovala správne, je nevyhnutné, aby ste si vybrali správny výrobok pre svoje auto. Uistite sa, že ste vybrali správne číslo dielu.
 
 
 
 

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Ako si vybrať správny výrobok
Prečítajte si nasledujúci článok
Sú náhradné diely Brembo zameniteľné a kompatibilné s komponentmi originálneho vybavenia?
Zásady ochrany osobných údajov">