Osvedčenia o homologizácii pre rad brzdových kotúčov Brembo Max a Brembo Xtra

Pred zakúpením výrobku Brembo sa uistite, že je kompatibilný s vašim autom: aby ste mohli použiť brzdové kotúče Brembo Max a Brembo Xtra vo vašom vozidle, budete potrebovať osvedčenie o homologizácii.
 
Brzdové kotúče Brembo Max a Brembo Xtra majú špeciálne vlastnosti na zlepšenie účinnosti, s drážkami na kotúčoch Max a priečne vŕtanými otvormi na kotúčoch Xtra. Pretože sa mechanicky a vzhľadom líšia od komponentov pôvodnej brzdovej sústavy, budete si musieť stiahnuť príslušné osvedčenie o homologizácii ECE R 90, aby ste ich mohli vo svojom automobile použiť. Ak pre kotúče Brembo Max ešte nie je k dispozícii konkrétne osvedčenie ECE R 90 pre vaše auto, skontrolujte, či je k dispozícii osvedčenie o homologizácii ABE KBA a či sa vzťahuje aj na vaše vozidlo.

Najprv použite filter „Kód dielu“ na vyhľadávacom paneli a nájdite výrobok a potom si stiahnite si osvedčenia ECE R90 a ABE KBA z údajového listu výrobku, ktorý chcete kúpiť. Ďalšie informácie

Aby brzdová sústava fungovala správne, je nevyhnutné, aby ste si vybrali správny výrobok pre svoje auto. Uistite sa, že ste vybrali správny kód dielu.
 
Kotúče športovej ponuky Brembo: porovnanie kotúča Brembo Max a kotúča Brembo Xtra

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Ako si vybrať správny výrobok
Prečítajte si nasledujúci článok
Neviem nájsť žiadne náhradné diely pre moju motorku. Kde ich nájdem?
Zásady ochrany osobných údajov">