Beyond
Greenance Kit

Mari menuju ke masa
depan yang lebih hijau
KIT Brembo Beyond Greenance terdiri daripada cakera brek dalam aloi khas yang menjamin rintangan tinggi untuk haus dan pad brek yang dibuat dengan sebatian yang dibangunkan untuk digunakan bersama-sama dengan cakera brek Greenance.
Diperoleh terus daripada inovasi berterusan dalam pasaran peralatan asal, KIT Brembo Beyond Greenance menggabungkan prestasi brek yang unggul dengan jejak alam sekitar yang lebih kecil, sambil pada masa yang sama memanjangkan ketahanan cakera brek.
Pelepasan yang lebih rendah dan ketahanan yang lebih baik
Dengan pengetahuan teknologi dan penyelidikan serta pembangunan berterusan Brembo, KIT Greenance menjamin piawaian teknikal dan kualiti tertinggi dipenuhi dalam setiap satu produk.
 
Kemajuan ini pada masa yang sama, memastikan kesan alam sekitar yang lebih kecil, dengan pengurangan ketara dalam pelepasan zarah semasa brek, lebih awal daripada masa apabila ia datang kepada permintaan kawal selia Euro 7 baharu: - 83% PM10 dan - 80% PM2.5.
KIT Greenance telah lulus ujian kelulusan ECE-R90 dan ujian meja dan atas jalan yang paling ketat yang dijalankan oleh jabatan R&D Brembo.
 
Keputusan ujian menunjukkan ketahanan cakera brek Greenance yang lebih tinggi berbanding cakera brek standard di pasaran aftermarket.
 
Ini membawa kepada pengoptimuman kos penyelenggaraan yang menjadi keutamaan bagi profesional dan kereta pemandu yang memerlukan perbatuan yang lebih panjang untuk kenderaan mereka, seperti kenderaan komersial ringan dan armada.
CLEPA
CLEPA, Persatuan Pembekal Automotif Eropah menganugerahkan Brembo sebagai "Penginovasi Teratas" dalam "Kategori Hijau" untuk Kit Brembo Beyond Greenance yang mengurangkan pelepasan zarah dan jumlah kos pemilikan dengan ketara. Pengiktirafan CLEPA menggariskan komitmen Brembo terhadap inovasi automotif yang mampan dan peranan utama mereka dalam membentuk masa depan industri automotif Eropah.
Ketahanan cakera brek sehingga 3 kali lebih kuat
Cakera brek standard
 
Cakera brek Greenance
 
 
Ketahanan
Emissions when braking reduced by '80%
Cakera brek standard
 
Cakera brek Greenance
 
 
Pelepasan
TCO (total cost of ownership) reduced by 15%
Cakera brek standard
 
Cakera brek Greenance
 
 
Ciri TCO
Cakera brek Greenance – Brembo
Pembungkusan
Brembo telah membangunkan kotak mesra alam dalam kadbod yang diperakui FSC, pensijilan yang menjamin bahawa kadbod yang digunakan diperoleh daripada hutan yang diurus secara bertanggungjawab. Kotak itu telah direka bentuk dengan grafik yang memerlukan lebih sedikit dakwat, selaras dengan kemampanan proses pengeluaran produk KIT Greenance.
Sasarannya
Ia tersedia untuk model kenderaan komersial ringan paling popular di pasaran:
  • CITROËN JUMPER
  • FIAT DUCATO / TALENTO
  • FORD TRANSIT
  • IVECO DAILY
  • MERCEDES VITO / SPRINTER
  • NISSAN NV 300 / 400
  • OPEL MOVANO / VIVARO
  • PEUGEOT EXPERT
  • RENAULT MASTER / TRAFFIC
  • VW CRAFTER / TRANSPORTER
Pek cakera brek Greenance- Brembo
Dasar Privasi">