Pad Brek Prime Brembo

Jawapan yang boleh dipercayai

Penyelesaian baharu oleh Brembo untuk kenderaan berat anda

Disokong oleh pengalaman bertahun-tahun dalam membekalkan peralatan asli untuk kenderaan komersial, Brembo buat pertama kalinya mempersembahkan AM dengan rangkaian pad brek khusus untuk kenderaan berat. 
Rangkaian baharu Brembo terdiri daripada kira-kira 90 artikel yang menyediakan liputan 95% untuk Armada kenderaan Eropah. 

Dibangunkan lagi untuk mempertingkat prestasi cakera brek, pad brek Brembo CV untuk kenderaan komersial menonjol untuk penggunaan sebatian pilihan, yang disebabkan oleh gabungan 30 komponen berbeza dapat menjamin tahap prestasi terbaik walaupun dalam keadaan paling sukar untuk pelbagai jenis. kenderaan (lori, bas, treler dan lori artikulasi) dan kegunaan.
Pad brek dan aksesori kenderaan komersial Brembo Prime
Terima kasih kepada lapisan permukaan khas, pad brek Brembo menjamin brek dengan kecekapan 100% seawal beberapa penggunaan pertama, mengelakkan kesan pudar untuk pad yang baru dipasang dan mengurangkan jarak brek semasa uji cuba kenderaan.

Pad brek Brembo dibekalkan dengan semua aksesori yang diperlukan untuk penggantian sistem brek kenderaan yang pantas, lengkap dan selamat.

Teknologi ProTecS®

Penyelesaian premium dari dunia OE.

Rangkaian pilihan pad brek Brembo, ia menggunakan teknologi ProTecS® oleh Knorr Bremse, yang kerana sambungan spring khas ke plat pad brek telah membolehkan panduan pad brek yang optimum, mengurangkan tork sisa dan meningkatkan ketahanan bahan geseran, terutamanya apabila digunakan pada permukaan jalan yang tidak rata.
Pad brek dengan teknologi ProTecS®
Pembungkusan pad brek kenderaan komersial Brembo Prime
Technical characteristics
  • Pilihan 18 bahan geseran yang berbeza untuk memenuhi keperluan khusus setiap kenderaan
  • Pekali geseran yang lebih tinggi daripada penggunaan pertama brek
  • Jarak brek yang lebih pendek semasa tempoh larian kenderaan
  • Ketahanan pad brek yang lebih baik
  • Pengekalan spring selamat pada pad brek
  • Tiada risiko menggunakan semula spring yang haus
  • Penggantian yang cepat dan selamat
  • Direka bentuk untuk kegunaan optimum dengan cakera brek Brembo
 
 
Dasar Privasi">