Brembo Xtra pad

Penyokong keselamatan

Penyelesaian yang ideal untuk mempertingkatkan ciri-ciri cakera Brembo Max dan Brembo Xtra
Pad Xtra Brembo telah dibangunkan untuk mempertingkatkan kebaikan yang ditawarkan oleh cakera bergerudi dan berlubang alur. Itu adalah penyelesaian yang ideal untuk penggemar kereta yang menikmati pemanduan sport tanpa mengorbankan keselesaan dan ketahanan semasa digunakan di atas jalan raya.

Penyelesaian teknikal ini dikaitkan dengan cakera Brembo Max dan Brembo Xtra dan telah lulus dengan cemerlang ujian atas jalan raya dan meja penyelidikan yang sangat mencabar. Bahkan untuk kereta yang tergolong dalam segmen sederhana yang disasarkan oleh keluaran cakera XTRA dan MAX yang berprestasi baik.

Semua kereta kompak sederhana dan sport yang dihasilkan baru-baru ini yang kini terdapat dalam pasaran adalah antara penggunaan yang boleh dimuatkan dengan pad yang baharu. Cari sama ada terdapat cakera dan pad sport juga untuk kereta anda dalam katalog dalam talian kami.
Sebatian
Untuk menghasilkan pad brek Xtra jurutera kami telah membangunkan bahan BRM X L01. Pad brek ini diperbuat lebih daripada 30 komponen yang telah dikaji dan diuji di makmal penyelidikan canggih kami.

Bahan inovatif ini asalnya datang daripada pengalaman Brembo dalam bahagian peralatan asal (OE) dan dalam produk Berprestasi Tinggi yang diperlukan untuk menguasai kuasa terhebat. Bahan-bahannya menggabungkan ciri-ciri yang diperlukan oleh prestasi yang cemerlang dengan keselesaan yang diperlukan oleh segmen produk yang teratas.
Penampilan baharu untuk pad brek Brembo Xtra! 
 
Pad brek Xtra pertama yang mengetengahkan grafik serba baharu akan tersedia di pasaran mulai bulan Jun 2021: pemipis kelabu dengan pencetakan pad merah, yang membawakan logo “Brembo Xtra”, dan tiada ukiran laser pada bahan geseran.
Ini ialah fasa transisi: yang bermakna bahawa kedua-dua pad brek Xtra “klasik” dengan pemipis hitam dan pemipis kelabu akan berada di pasaran selama beberapa bulan.

Dan bukan itu sahaja: di dalam kotaknya, pad brek “baharu” akan dibalut di dalam pelapik perlindungan yang boleh dikitar semula seluruhnya sambil menyediakan perlindungan berganda.

Ini ialah peningkatan estetik semata: pasti sekali, pad brek Brembo Xtra akan mengekalkan standard kualiti tertinggi yang sama.

Ini ialah peningkatan estetik semata: pasti sekali, pad brek Brembo Xtra akan mengekalkan standard kualiti tertinggi yang sama.
Pembungkusan pad brek Brembo Xtra
Prestasi Xtra
Rasa injak
Kejituan injak brek yang sempurna untuk kawalan yang menyeluruh ke atas tindakan pembrekan yang memberikan kepuasan pemanduan sport.
Keselesaan
Sebatiannya telah dikaji untuk penggunaan sport di jalan raya. Prestasi dan keselesaan sentiasa dijamin meskipun ketika dalam keadaan penggunaan yang sangat mencabar.
Pemudaran
Jaminan terbaik untuk memperoleh tindakan yang konsisten dan selamat adalah apabila prestasinya dipastikan berterusan, kedua-dua semasa kitaran suhu yang tinggi dan juga semasa sejuk yang menyusul.
Kestabilan geseran
Pekali geseran yang kekal stabil di bawah semua keadaan penggunaan akan memastikan taburan suhu dan tekanan yang sekata, dengan itu mencegah titik panas daripada membentuk pada permukaan pembrekan yang seterusnya menyebabkan getaran.
Pengurangan tahap haus dan rim yang bersih
Dalam banyak-banyak ujian jalan raya dan meja penyelidikan yang telah dijalankan, semuanya telah membuktikan pengurangan tahap haus untuk cakera Max dan Xtra. Ini juga adalah untuk bahan geseran apabila dibandingkan dengan hasil yang dicapai dengan pad standard yang tidak dibangunkan untuk kegunaan ini. Tahap haus komponen geseran yang berkurang dan pengurangan sepadan bagi pelepasan debu yang memastikan rimnya lebih bersih daripada rim yang standard.
Graf perbandingan prestasi kompaun yang digunakan untuk pad brek Brembo Xtra berbanding pad brek standard
Ikon ECE R90 untuk kegunaan di jalan raya
ECE R90
untuk penggunaan di jalan raya
Semua nombor alat keluaran Brembo Xtra adalah diluluskan untuk penggunaan di jalan raya, mengikut standard ECE R-90.
Lebih daripada 100 nombor alat ganti dalam ikon julat
Lebih 100
nombor alat dalam keluaran
Keluaran pad Xtra telah direka khusus untuk keluara cakera Max dan Xtra dan meliputi bahagian besar kereta kompak, sederhana dan sport yang terkini.
Ikon pencetakan pad logo Brembo
Penandaan
Logo Brembo
Penandaan pada kepipisnya dan pada bahan geserannya adalah tanda lanjut tentang kebolehkenalpastian dan keeksklusifan pad Xtra.
4 pad brek Brembo Xtra
Dasar Privasi">