Komponen hidraulik untuk brek dan cekam

Keluaran yang menyeluruh dan lengkap

Kualiti alat ganti tulen mengoptimumkan prestasi, kebolehpercayaan dan ketahanan.
Pengalaman dan kerjasama dengan pengeluar kereta terunggul membolehkan Brembo menawarkan keluaran lengkap komponen hidraulik, dijamin oleh kebolehpercayaan penuh jenama tersebut.
Kualiti tulen (OE)
Bahan, bentuk dan prestasi adalah sama seperti komponen tulen.
Kebolehpercayaan dan ketahanan
Komponen hidraulik Brembo menjamin pergerakan yang stabil.
Prestasi yang diperakui
Kandungan teknikal, kefungsian dan ketahanan dipastikan melalui ujian yang ketat di dalam makmal dan di atas jalan raya.
Keluaran lengkap
Keluarannya termasuk semua nombor alat yang perlu untuk liputan lengkap tempat letak kereta Eropah.
Silinder induk brek, silinder klac, paip brek dan komponen hidraulik brek dan geseran
Silinder induk brek, silinder roda brek dan injap pembahagian brek
Komponen brek
Keluaran pembrekan Brembo bagi komponen hidraulik brek termasuk silinder utama brek, silinder roda brek dan injap kawalan brek untuk lebih daripada 2.000 nombor alat yang menyediakan 90% liputan tempat letak kereta Eropah.
Silinder induk brek dan silinder klac
Silinder cekam utama dan hamba
Brembo menawarkan kira-kira 200 nombor alat silinder utama cekam dan 200 nombor alat silinder hamba cekam dalam keluaran cekamnya bagi produk untuk liputan optimum bagi tempat letak kereta Eropah. Semua komponennya adalah tertakluk kepada ujian ketat yang menyasarkan kefungsian, ketahanan dan pengedap udara.
Paip brek dan klac
Hos brek dan cekam
Hos Brembo mempunyai penandaan DOT, yang memperakui pematuhan mereka dengan semua arahan keselamatan. Keluaran Brembo mempunyai lebih daripada 1000 nombor alat hos fleksibel untuk kedua-dua sistem pembrekan dan cekam. Hos fleksibel Brembo memenuhi standard kualiti yang tertinggi untuk memastikan rintangan, ketahanan dan kebolehpercayaan.
Dasar Privasi">