Demand Xtra. Dapatkan lebih banyak.

Gaya unggul,
prestasi Xtra
Apabila bercakap tentang prestasi, tuntutlah yang terbaik. 
Rangkaian Xtra memperoleh kualiti dan kepakaran daripada piawaian teknikal tertinggi bagi pengeluaran peralatan asal. Reka bentuk anggun, gaya unggul dan prestasi sukan yang cemerlang dengan keselesaan dan ketahanan yang dipertingkatkan.
Cakera Xtra, pad dan kaliper X-Style
Diperbuat untuk satu sama lain
Pad Brembo Xtra ialah penyelesaian ideal untuk memaksimumkan ciri berprestasi tinggi cakera Max dan Xtra.
Pad brek Brembo Xtra direka bentuk untuk berfungsi secara harmoni dengan cakera Brembo Max dan cakera Brembo Xtra, masing-masing beroperasi secara saling bergantung untuk menjana prestasi cemerlang dan memastikan kawalan ketepatan ke atas sistem brek. Bahan geseran eksklusif dengan getaran yang berkurangan dan kurang haus – ini merupakan penyelesaian terbaik untuk pemanduan sukan yang dipertingkatkan tanpa menjejaskan keselesaan atau ketahanan di jalan raya.

Dengan liputan parc kenderaan 60%, rangkaian ini terdiri daripada lebih daripada 300 nombor bahagian cakera dan 200 pad yang dibangunkan secara inovatif untuk bekerjasama memberikan brek yang pantas, responsif dan berkesan dengan keselamatan yang tiada tandingan - dalam setiap keadaan pemanduan.
  • Pekali geseran yang sangat baik untuk cengkaman yang lebih besar dan tindak balas yang pantas
  • Kepersisan pedal brek yang tiada tandingan
  • Reka bentuk ikonik, rupa sporti yang bergaya
  • Kestabilan brek yang optimum
Cakera Xtra dan pad Xtra
Carta julat Xtra: prestasi, pudar, haus
Diuji dengan teliti untuk keselamatan maksimum
Ujian perbandingan yang dijalankan antara julat Brembo Xtra dengan wakil pesaing yang menawarkan gabungan cakera gerudi/alur dan pad, daripada beberapa pembekal berbeza dalam pasaran selepas* mengesahkan julat itu adalah penyelesaian teknikal eksklusif dan dihasilkan untuk lulus ujian jalan dan meja yang paling mencabar untuk keselamatan yang tiada tandingan terjamin..
Kaliper Brembo X-Style
Percikan warna untuk roda anda! 
Didedikasikan kepada model premium, kaliper Brembo X-Style diperoleh secara langsung daripada pengeluaran peralatan asal. Sambungan daripada kaliper ikonik Brembo yang terkenal di dunia yang dibuat dengan kualiti, kebolehpercayaan dan prestasi yang sama yang boleh anda harapkan.

Penyelesaian ideal untuk pemilik kereta yang bersemangat yang ingin menyesuaikan kereta mereka dengan keanggunan kaliper aluminium Brembo digabungkan dengan sentuhan keaslian yang disediakan oleh warna untuk disesuaikan dengan gaya individu, unik dan tersendiri.
Kaliper X-Style
Dasar Privasi">