Pensijilan, kualiti menyeluruh

Produk dengan kualiti OE

Dalam mematuhi peraturan keselamatan Eropah, diperakui dalam mematuhi semua standard antarabangsa yang paling ketat.

Brembo memeriksa semua fasa proses pengeluaran: reka bentuk, pembangunan, ujian, penuangan, pemprosesan, pemasangan, pengedaran dan bantuan. Pengeluaran komponen asli (OE) dijalankan di tapak produktif yang diluluskan oleh pengeluar kereta; di dalam kilang yang sama, Brembo juga mengeluarkan produk Aftermarket yang mempunyai nilai teknologi tinggi yang sama seperti komponen asli.
Keluaran seluruh cakera dan gelendong ECE R 90 diluluskan
Sejak bulan November 2016, versi R90-02 baharu daripada peraturan UNECE R 90 juga memerlukan kelulusan untuk cakera brek dan gelendong yang dibangunkan sebagai alat ganti pada kenderaan yang baharu didaftarkan.
 
Brembo, yang telah memperakui cakera mereka selama lebih 15 tahun dengan kelulusan ABE, bersetuju bahawa pengenalan peraturan Eropah baharu yang menyediakan standard yang disatukan dan diiktiraf oleh semua negara.
 
Bukan sahaja komponen pada kenderaan baharu diluluskan terus, bahkan juga seluruh keluaran cakera dan gelendong Brembo, yang terdiri daripada lebih 2,200 item, untuk 97% liputan kenderaan di jalan raya di Eropah.
Cakera Brembo Xtra dan Brembo Max
Brembo Xtra dan Max: muat turun sijil

Cakera keluaran sports kami, Brembo Max dan Brembo Xtra adalah jelas berbeza daripada yang asli dari segi struktur. Inilah sebabnya kelulusan ECE R90 adalah wajib di banyak negara untuk memasangnya. Untuk memuat turun sijil, anda mesti memasukkan kod produk yang anda ingin beli dalam penapis "Cari mengikut kod" dan akses halaman butiran untuk produk itu.

Jika kelulusan ECE-R90 belum tersedia untuk cakera Brembo Max, kami mengesyorkan agar memastikan, sebelum membeli, bahawa permohonan anda disertakan pada senarai kenderaan yang diluluskan pada sijil ABE KBA, yang juga tersedia pada halaman butiran kod yang akan dibeli.
Kebolehpercayaan dan keselamatan pad
Keluaran pad Brembo menawarkan lebih daripada 1,500 artikel ECE R 90 yang diluluskan. Pensijilan ECE R 90 ialah sebahagian daripada arahan 98/12/EC, yang dimohon dan diakui oleh semua pasaran Eropah. Padnya mempunyai singkatan yang berbeza (E1, E2, E4...) bergantung pada negara yang telah mengeluarkan pensijilan tersebut. Pensijilan tersebut sah di semua negara Eropah.
Kelulusan
BER
Pensijilan yang membuktikan kualiti alat ganti OE mengikut Peraturan EC 461/2010.
REACH
REACH mengawal atur penggunaan bahan kimia dalam pemprosesan cakera, terutama sekali yang bersalut.
EAC
Pensijilan untuk pengeksportan ke negara-negara Kesatuan Kastam Eurasia: Rusia, Belarus dan Kazakhstan.
Dasar Privasi">