Kaliper Prime LCV Brembo

Rakan sekutu kenderaan komersial anda

Penyelesaian baharu oleh Brembo untuk komersial ringan anda

Brembo menawarkan pasaran Aftermarket penyelesaian yang inovatif untuk garaj dan profesional yang paling berkelayakan yang sangat mengambil berat tentang penyelenggaraan dan keselamatan kenderaan mereka. 

Kaliper terapung Brembo baharu untuk kenderaan komersial ringan, yang diperoleh terus daripada rangkaian produk peralatan asal kami, telah direka untuk memastikan tahap prestasi maksimum, kebolehpercayaan dan ketahanan.

Rangkaian kaliper baharu Brembo menyediakan liputan untuk kira-kira 70% daripada kumpulan kenderaan Eropah, meliputi kenderaan komersial ringan paling penting yang dipasang dengan sistem pembrekan peralatan tulen Brembo. 

Penyelesaian Brembo tidak terdiri daripada kaliper sahaja tetapi, bagi kebanyakan kenderaan yang dipilih, kaliper itu boleh digabungkan dengan pendakap kaliper Brembo, untuk menservis sistem brek yang lengkap dan selamat. Untuk nombor bahagian tertentu, pendakapnya tersedia sebagai sebahagian daripada kit dengan kaliper, manakala bagi yang lain ia boleh dibeli secara berasingan daripada kaliper. Perincian kaliper Brembo Prime untuk kenderaan komersial ringan
Dasar Privasi">