In the foreground

Ketebalan cakera brek minimum

Anda perlu tahu had haus cakera brek anda, untuk mengelakkan apa-apa kerosakan dan pecah. Bagaimanakah anda mengukur nilai ini?

Penyenggaraan kaliper brek mengapakah penyenggaraan itu sangat penting?

Brek yang bising tidak selalunya disebabkan oleh pad dan cakera brek yang rosak. Ia biasanya cukup untuk menjalankan penyenggaraan kaliper brek yang sewajarnya untuk memulihkan isu: mari kita ketahui caranya.

Cakera brek dengan bilah kipas berbanding pengalihudaraan tiang: perbezaan

Prestasi, ketahanan dan kekuatan: mari kita temui semua kelebihan cakera brek pengalihudaraan tiang!

Tork pengetatan

Operasi sistem pembrekan yang betul bergantung secara langsung pada tork pengetatan rodanya.

Pad Brek Berarah

Pad brek berarah Brembo telah dicipta untuk mempertingkatkan keselesaan sistem pembrekan, jadi sekiranya dipasang di sisi yang salah, boleh mengurangkan prestasi sistem.

Mengapakah sesetengah cakera pilihan Xtra mempunyai lubang tembus sementara yang lain mempunyai lubang buta?

Lubang pada permukaan pembrekan adalah ciri biasa pada cakera keluaran Brembo Xtra. Cakera ini meningkatkan prestasi sistem dari segi cengkaman awal, rasa injap, ketahanan pudar dan kapasiti pelesapan haba.

Saya menemui dua cakera brek yang kelihatan betul-betul sama. Bagaimanakah caranya untuk saya memilih nombor alat yang betul?

Sebelum anda membeli produk Brembo, periksa bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Cara dan tempat untuk mencari maklumat yang anda perlukan untuk memastikan keserasian.

Dasar Privasi">