Cakera Brek Brembo Max

Respon yang sempurna

Respons pada kelajuan dan keselamatan tanpa tandingan untuk setiap keadaan
Brembo Max ialah cakera berlubang alur dan bercat yang menyediakan prestasi pembrekan yang superior dalam semua keadaan, terutama sekali di atas permukaan yang licin, mengoptimumkan prestasi di atas jalan raya dan memastikan pembaharuan bahan geseran yang berterusan.
Pembrekan pantas dan cekap
Berbanding dengan cakera brek standard, bentuk Brembo Max dan nisbah geseran yang lebih tinggi memastikan prestasi yang lebih baik dalam peringkat awal pembrekan. Injak brek yang lebih responsif dan penggunaan segera brek memastikan pembrekan yang pantas dan cekap.
Kunci kepada graf prestasi masa brek: dari 40 hingga 5km/j dengan 30 bar
Graf prestasi masa brek
Ketahanan pemudaran yang tinggi
Keadaan khusus penggunaan yang menyebabkan suhu cakera meningkat sehingga lebih 800°C - seperti menuruni laluan gunung - menyebabkan pembakaran resin fenolik yang membentuk bahan geseran. Ini menyebabkan kehilangan kecekapan pembrekan (pemudaran) yang berbahaya disebabkan oleh gas yang dilepaskan yang mencelah di antara pad dan permukaan pembrekan cakera. Bentuk khas alur Brembo Max membolehkan pelepasan pantas gas tersebut, memulihkan dengan cepat keadaan pembrekan yang optimum.

Brembo Max menampilkan alur eksklusif yang memastikan pembaharuan berterusan bahan geseran (Kesan mikrocukur), yang menghalang pelicauan permukaan pad.
Graf pekali geseran
Cakera brek beralur dan dicat Brembo Max
Kawalan maksimum ke atas haus
Salah satu daripada alur Brembo Max direka bentuk untuk membolehkan kawalan langsung dan segera keadaan haus cakera brek. Pemudaran menyeluruh alur bermakna bahawa ketebalan minimum yang disyorkan telah dicapai; oleh itu pemandu tahu bahawa cakera yang haus mesti diganti.

Kefungsian sistem brek dijamin oleh kehadiran alur sisa. Keseimbangan sempurna cakera dikekalkan dengan membuat alur yang serupa pada permukaan pembrekan dalaman cakera, yang berada di sisi bertentangan diameternya.
Ujian di meja penyelidikan dan jalan raya, di bawah keadaan pemanduan yang ekstrim.
Reka bentuknya menyokong prestasi di atas permukaan yang licin.
Reka bentuk yang unik, dibuat dengan alur geometrik yang terunjur ke luar, membolehkan Brembo Max untuk memastikan penyebaran yang berkesan air yang mungkin terdapat di atas permukaan cakera, lalu menawarkan pemandu prestasi yang terbaik di atas permukaan licin dan, secara umum, gelagat konsisten yang teguh di bawah pelbagai keadaan atmosfera.
Kunci kepada graf perbandingan: dari 83 hingga 35km/j dengan 10 bar
Graf perbandingan masa brek pada permukaan basah dan kering cakera brek Brembo Max dan Standard
Direka khusus juga untuk roda aloi
Brembo turut mempertimbangkan pemandu yang memasang roda aloi pada kenderaan mereka: Kawasan bukan geseran Brembo Max disaluti UV, untuk menyingkirkan semua kerosakan yang dikaitkan dengan kakisan cakera brek.
Cakera brek dan pembungkusan Brembo Max
Diperbuat untuk satu sama lain
Pad Xtra ialah pasangan sempurna untuk cakera Max dan Xtra.
Ia mempertingkatkan prestasi yang cemerlang dan memastikan kawalan penuh ke atas tindakan pembrekan, menyediakan kepuasan penuh pemanduan sport.

Sebatian BRM X L01 khas mempunyai lebih 30 komponen yang berbeza dan menonjolkan pekali geseran yang tinggi. Ini bermakna bahawa pembrekan akan menjadi lebih pantas dan stabil, kedua-dua pada suhu tinggi dan juga rendah. Semua ini ketika keselesaan memandu yang lebih hebat dan kejituan injak brek yang ditingkatkan tanpa mengganggu ketahanan produk.
Pad Brek Xtra
Dasar Privasi">