Logo Brembo Upgrade

Kit UPGRADE GT

Gaya dan prestasi

Rangkaian sistem pembrekan bersaiz besar yang paling komprehensif dalam pasaran

Cakera Brembo Gran Turismo (GT) memberikan kuasa pembrekan yang luar biasa dalam trafik setiap hari, bersama-sama dengan pemanduan prestasi tinggi di jalan raya dan di atas trek.
Sama ada anda ingin meningkatkan estetik kenderaan anda atau meningkatkan prestasi sistem breknya, Brembo Upgrade mempunyai penyelesaian yang betul.
Sistem pembrekan lengkap ini terdiri daripada komponen yang diperoleh daripada dunia sukan permotoran dan menawarkan tahap teknologi yang tiada tandingan di pasaran. Mereka menggabungkan bentuk teknologi terkini yang paling tulen oleh Brembo.
 
Sistem menggunakan kaliper aluminium dengan peningkatan prestasi dan spesifikasi, bergantung pada sistem brek kenderaan, digabungkan dengan cakera brek bersaiz besar dengan jumlah ciri khusus yang sama.
 
Direka dan diuji khusus untuk peminat hari trek dan untuk pemandu yang menuntut prestasi maksimum daripada kenderaan mereka, sistem ini menawarkan prestasi luar biasa bersama-sama dengan rupa yang benar-benar sporty.
 
Hati dan jiwa berlumba, dalam kotak
Sistem Brembo direka bentuk untuk menawarkan penyelesaian yang sempurna untuk ciri-ciri individu bagi setiap model: ia menampilkan kaliper tetap yang dipasang pada jejari aluminium, dengan omboh lawan.

Bergantung pada jenis sistem dan tahap prestasi yang diperlukan, kaliper boleh sama ada dalam dua bahagian, monoblok atau bahkan monoblok daripada logam bilet pepejal. 
 
Cakera brek bersaiz besar boleh menjadi satu keping atau komposit, digerudi atau berslot.
Kit UPGRADE GT yang dipasang

Sentiasa padanan terbaik untuk kenderaan anda!

Warna tidak diragukan lagi merupakan ciri pembezaan penting bagi kenderaan anda, walaupun hingga ke butiran terkecil. Brembo telah memberi tumpuan kepada penggunaan warna untuk membezakan dan mengukuhkan identiti tersendiri setiap kenderaan. 
Kami telah dibantu oleh rim roda aloi yang semakin terdedah yang meningkatkan keterlihatan sistem brek dan komponennya. 
 
Dua puluh lima tahun inovasi dalam warna yang sekali lagi meletakkan Brembo sebagai perintis, bukan sahaja dalam teknologi, tetapi juga dalam reka bentuk.
 
Dengan gabungan kaliper bercat tersedia dalam pelbagai warna berbeza dan digabungkan dengan logo Brembo tersendiri dan cakera berlubang atau gerudi berbentuk silang, kit Gran Turismo akan memberikan kenderaan anda rupa sporty dan menarik perhatian yang tersendiri, menawarkan tambahan itu. sentuhan istimewa untuk pemandu yang mahukan kenderaan mereka menonjol di hadapan orang ramai.
Kaliper di dalam kit UPGRADE GT dalam warna biru, emas, putih, kuning, hijau dan merah
Kepada setiap kaliper mereka sendiri

Berikut ialah rangkaian kaliper yang, bergantung pada kenderaan, yang disertakan dalam kit GT

GT | kaliper A
GT | A
Diperoleh terus daripada aplikasi Brembo OE yang paling popular, kaliper 2 bahagian GT|A menggabungkan pemasangan mudah dengan prestasi hebat.
GT | kaliper M
GT | M
Kaliper monoblok direka khusus untuk menawarkan tahap prestasi unggul semasa penggunaan jalan biasa dan pada hari yang lebih mencabar di trek, dengan gaya yang unik berkat reka bentuk Brembo yang eksklusif.
GT | kaliper BM
GT | BM
Ekspresi gaya dan teknologi terkini. Kaliper BM menampilkan reka bentuk dan penggayaan serba baharu, memanjangkan lagi keupayaan teknikal rangkaian Brembo GT Upgrade.
GT | kaliper S
GT | S
Kaliper yang diperoleh daripada Brembo M6 dan M4, yang berinspirasikan perlumbaan, sesuai untuk peminat perlumbaan kelab atau peminat hari trek hujung minggu yang ingin meningkatkan kecekapan pembrekannya. Badan beranodis keras, dengan radiator gaya perlumbaan dan pengedap ceruk tersembunyi, menawarkan gabungan prestasi terbaik dan penggunaan tahan lama di trek. Keluaran ini menampilkan logo Brembo gaya perlumbaan, diukir dengan warna merah, serupa dengan semua produk persaingan jenama itu.
GT | kaliper R
GT | R
Bahagian atas keluaran Brembo GT. Badan kaliper monoblok dimesin daripada logam bilet pepejal dengan kemasan nikel yang dipinjam terus daripada kaliper perlumbaan yang digunakan dalam Formula 1 dan NASCAR. Ciri-cirinya termasuk radiator gaya perlumbaan dan pengedap habuk tersembunyi seperti garisan GT|S. Kaliper ini direka bentuk untuk prestasi yang paling mencabar, sambil mengekalkan gaya yang unik sepenuhnya.
Masing-masing mengikut cakera sendiri
Ketahui cakera bersaiz besar yang tersedia dalam kit GT
GT | cakera brek D
GT | D
Cakera ini dibezakan dengan reka bentuk slot unik yang menggabungkan rupa yang menarik perhatian dengan prestasi cemerlang dan brek yang cekap dalam apa jua keadaan. Tersedia dalam satu keping atau terapung 2 bahagian.
GT | cakera brek TY1
GT | TY1
Cakera brek TY1 dibezakan oleh 8 slot lurus yang memberikan tindak balas awal yang unggul (gigitan) dengan rasa pedal yang baik. Cakera ini memberikan rasa pedal dan modulasi yang lebih baik. Tersedia dalam satu keping atau terapung 2 bahagian.
GT | cakera brek TY3
GT | TY3
Cakera brek TY3 dibezakan oleh slotting agresif yang memberikan tindak balas awal yang unggul (gigitan) dengan rasa pedal yang baik. Cakera itu berasal terus daripada pengalaman Brembo dalam perlumbaan mewah dan menawarkan rasa pedal dan modulasi yang lebih baik. Tersedia dengan atau tanpa logo Brembo.
Kandungan dan pembungkusan kit UPGRADE GT
Dasar Privasi">