Našel jsem dva brzdové kotouče, které vypadají naprosto stejné. Jak si mám vybrat správné katalogové číslo?

Před zakoupením výrobku Brembo se ujistěte, že je kompatibilní s vaším vozem. Jak a kde najít informace potřebné k ověření kompatibility.
 
 
Pokud funkce vyhledávání výrobků v katalogu Brembo  používána s filtry „vozidlo“ nebo „SPZ“ (volitelné pomocí tlačítek vpravo nahoře) zobrazí více než jedno katalogové číslo pro stejnou kategorii výrobků (např. kotouče, destičky, kotouče Brembo Max atd.). Zkontrolujte, co je uvedeno v posledním sloupci vpravo pod nadpisem „Informace o vozidle“.

U některých vozidel správný náhradní díl závisí na určitých specifických vlastností samotného vozidla. Pokud vám tedy funkce vyhledávání zobrazí tabulku výsledků s více než jednou možností, zkontrolujte informace uvedené ve sloupci „Informace o vozidle“ a porovnejte je s informacemi v uživatelské příručce vašeho automobilu. Tyto informace jsou aktuálně dostupné pouze v angličtině.
 
 
Sloupec pro informace o vozidle
 
 
Pokud sloupec neobsahuje žádné informace, pravděpodobně to znamená, že pro komponent vašeho automobilu existuje jedna naolejovaná varianta a jedna varianta s UV nátěrem.
 
Aby brzdová soustava fungovala správně, je nezbytné, abyste si vybrali správný výrobek pro své auto. Ujistěte se, že jste zvolili správné katalogové číslo.
 
 
 
 

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Jak si vybrat správný výrobek
Přečtěte si následující článek
Jsou náhradní díly Brembo zaměnitelné a kompatibilní s komponenty originálního vybavení?
Zásady ochrany osobních údajů">