Logo Brembo Upgrade

Bremseklodser

Racing

Cluster Racing

Maksimal friktion og ingen fading

Et par Z04- og Z03-bremseklodser til motorcykler
Bremseklodser er den mindste massive komponent i bremsesystemet, men det er én af dem, der er mest udsat for belastning, og derfor er det afgørende at vælge den rigtige blanding, især hvis du er vant til at køre hundredvis af kilometer på én gang og flere tusinde om året.
 
Brembo Z04 sintrede puder bruges ofte på stålskiver i World Superbike-mesterskabet. De består af særlige forbindelser, der er agglomereret gennem en klæbefri sintringsproces.
 
Ydelsesdiagram for Z04-bremseklodser
Z04-klodser
Brembos sintrede Z04-klodser anvendes normalt på stålskiver ved Superbike-verdensmesterskabet. De består af specielle blandinger, der forbindes med hinanden ved hjælp af sintring uden klæbemiddel.
 
De er ægte factory pads, der også kan fås til de mest populære Supersport-maskiner. Takket være de anvendte blandinger er friktionskoefficienten højere end 0,8 allerede ved 50 °C, og den kommer ikke under denne tærskel, før temperaturen kommer op på 400 °C.
 
De smøremidler, der tilsættes den oprindelig blanding, sikrer ensartet, blød bremsning, selv om skivetemperaturen er høj. Det gør bremsefading, dvs. tab af bremseeffektivitet, mindre sandsynlig. Slibemidler er også med til at holde friktionsniveauerne oppe, da de holder skiverne rene og fjerner aflejringer på bremseoverfladen.
Ydelsesdiagram for Z03-bremseklodser
Z03-klodser
De to øvrige sintrede klodser er baseret på Brembos erfaring inden for motorsporten.
 Z03 er en af Z04, der foretrækkes af de bedste teams i World Endurance-mesterskabet på grund af den reducerede slitage, den enkle tilkørsel og usædvanlige holdbarhed, ideel til 8-, 12- og endog 24-timers løb.
Et par H38-bremseklodser til motorcykler
H38-klodser
H38-klodsen, der anvendes på bageste bremsebakke, giver fremragende præstationer ved høje omgivende temperaturer og i koldt vejr. Dette har desuden reduceret slitage og giver ensartet ydelse, indtil de er slidte.

Til baneentusiaster, der bruger deres motorcykler både på banen og på vejen har Brembo udviklet den nye Z10, der er en startblanding sammenlignet med tidligere klodser. Den har reduceret omkostninger og kan fås til de mest populære supersport-motorcykler.
Privatlivspolitik">