Logo Brembo Upgrade

Roda

Road

Cluster Road

Keringanan yang unik

Pengeluar motosikal utama dan pasukan sukan permotoran di seluruh dunia sentiasa menuntut yang terbaik. Itulah sebabnya mereka memilih Marchesini Racing.  
Kekuatan Marchesini adalah keringanan berat produknya yang dicapai dengan multiforging, teknik pengeluaran terkini untuk ketegaran dan kekuatan mekanikal yang luar biasa
 
Ciri yang terakhir disebut adalah faktor penentu dalam meningkatkan prestasi. Roda aloi ringan, dalam magnesium atau aluminium, mengurangkan kesan giroskop dan momen inersia, untuk faedah tindak balas dan kebolehgerakan.

Ini membolehkan pecutan dan prestasi brek yang lebih baik. Begitu juga, setiap perubahan arah menjadi lebih pantas. Setiap butiran mendedahkan produk kecemerlangan dan inilah sebabnya roda Marchesini Racing dicat cecair secara eksklusif.
Berbanding dengan salutan serbuk klasik, proses premium ini menjamin pengurangan berat dan penampilan yang lebih baik.
Rim emas 10 spoke Marchesini Racing
Reka bentuk dan gaya
Ini adalah soal gaya. Bagi semua peminat motosikal, reka bentuk roda Marchesini adalah tersendiri dan unik. Reka bentuk roda 10 jejari adalah klasik abadi dengan bentuk Y yang bercirikan. Mereka adalah kegemaran peminat motosikal dari semua peringkat umur dan latar belakang, produk tersendiri yang telah menjadikan Marchesini terkenal di seluruh dunia.

Marchesini menggunakan semua kemahiran dan kreativitinya untuk sentiasa mencari penyelesaian baharu. Hasilnya ialah roda 7 jejari berprestasi tinggi yang inovatif, direka khusus untuk perlumbaan, yang menggabungkan teknologi dan prestasi tinggi dengan rupa moden dan agresif.
Roda magnesium
Reka bentuk roda Marchesini Racing adalah tanda dagangan sebenar. Versi forged magnesium 10 jejari, dengan ciri, reka bentuk berbentuk "Y", dan versi inovatif 7 jejari berprestasi tinggi melengkapkan kebanyakan pasukan dalam kejohanan MotoGP, Superbike dan Endurance. Kebolehpercayaan, keringanan dan keselamatan dijamin oleh kawalan penuh proses pengeluaran aloi magnesium. Roda magnesium multiforged Marchesini Racing menawarkan prestasi terbaik kerana ia adalah yang paling ringan, paling tegar dan paling cekap di pasaran perlumbaan. Pemprosesan mekanikal pada keseluruhan permukaan, serta juntaian hampir sifar dan ketidakseimbangan, adalah hasil daripada ujian makmal yang sangat ketat yang dijalankan secara dalaman. Roda dibekalkan sedia untuk dipasang, lengkap dengan bebibir pemegang cakera, gegancu, sesendal luar dan pengatur jarak dalam, semuanya diukir daripada bilet aluminium.
Rim aluminium 7 spoke Marchesini Racing
Rim aluminium
Ini ialah roda aloi aluminium yang melalui multiforging dan boleh didapati dengan sepuluh atau tujuh jejari. Walaupun pengurangan berat yang ketara berbanding set roda asal, kekuatan sisi dan kilasan yang luar biasa menjadikannya penyelesaian yang sempurna untuk membuat motosikal khas dan trek. Roda aluminium boleh ditukar ganti dengan roda asal, kecuali gegancu, yang mesti diganti dengan model yang memenuhi piawaian Marchesini.
Dasar Privasi">