Sertai sesi Latihan dan menjadi Brembo Expert

Latihan tahap tertinggi tentang sistem pembrekan

Brembo Expert
Sesi latihannya dianjurkan dengan kerjasama pengedar rasmi Brembo.
Dengan mengambil kira keperluan setiap profesional, setiap latihan boleh dijalankan mengikut kesesuaian. Sistem pembrekan dan komponennya diterangkan dan dijelaskan dengan sokongan interaktif yang sangat berkesan; topiknya terdiri daripada reka bentuk kepada pengeluaran dan daripada pemasangan kepada penyenggaraan, dengan banyak rahsia dan penyelesaian untuk isu teknikal yang tertentu.
Sijil
Semua peserta menerima akses kepada Brake System Academy, yang mengandungi kedua-dua topik yang diberi fokus semasa kursus itu, saguhati tambahan, alat tambahan dan sijil kehadiran..
Jurulatih Brembo Max
Akademi sistem brek
Akademi Sistem Brek mengandungi filem, animasi 3D dan grafik yang memaparkan pengeluaran, operasi dan pemasangan semua komponen. Ini ialah alat yang lengkap dan serba boleh yang disediakan untuk penggunaan peribadi, untuk latihan di dalam kelas, untuk navigasi percuma, atau menggunakan penerangan bertulis bersama bimbingan dan penerangan, termasuk penjelasan bertulis dan lisan dalam bahasa dunia utama, dan kandungan animasi.
Topiknya meliputi pelbagai sistem pembrekan yang berbeza dan komponennya, operasi, pembangunan, reka bentuk, pengeluaran, ujian dan tekanan, penyenggaraan, cerapan kritikal dan pelbagai tambahan.
Penggunaan logo Brembo Expert hanya dibenarkan selepas mendapatkan kebenaran terlebih dahulu daripada Jabatan Komunikasi Brembo yang, dalam apa-apa keadaan, berhak untuk meminta dikeluarkan pada bila-bila masa.
Dasar Privasi">