06 Oktober 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Peristiwa Aftermarket digital pertama bakal berlangsung pada platform Brembo Next

Brembo kini lebih komited untuk mengekalkan perhubungannya dengan pelanggannya, dunia media dan juga khalayak awam. Itulah sebabnya Brembo telah mewujudkan platform digital Brembo Next, yang telah terlibat dalam kedudukan dalam pengumuman visi baharu Kumpulan “Turning Energy Into Inspiration”, yang digunakan oleh jenama untuk meningkatkan daya saing jangka panjangnya dalam industri automotif.

Mulai hari ini, Brembo Next akan mengehoskan Brembo Days: empat hari yang dikhususkan kepada para profesional dan penggemar sektor Aftermarket, yang akan dapat menemui keluaran produk Brembo dengan cara yang inovatif secara keseluruhannya.

Dengan melayari kawasan Experience, pengguna akan dapat memilih daripada empat bahagian, untuk berinteraksi dengan dan menemui produk Brembo Aftermarket:
  • Dalam Sorotan
  • Reka Bentuk & Prestasi
  • Keselesaan & Keselamatan
  • Hidraulik

Dan bukan itu sahaja: pengguna akan dapat “memanipulasi” penampilan 3D produk tersebut, menonton video dan webinar beresolusi tinggi yang dirancang pada setiap hari dan tersedia dalam 10 bahasa dan juga bermain mini permainan yang menyeronokkan.

Platform ini juga menampilkan kawasan akses terhad Secara Langsung, dengan bilik untuk mesyuarat yang dikhususkan untuk rakan kongsi semata-mata.
 
Brembo Days
 
Dasar Privasi">