Wawasan

Brembo Menampilkan Barisan Produk Selepas Pasaran di Automechanika Frankfurt 2022

Essential, Prime, Beyond dan Xtra, empat kluster produk selepas pasaran untuk keperluan semua kenderaan dan pengguna

Brek masa depan: Sejarah ringkas kereta

Brembo menggariskan evolusi kereta, dari masa lalu ke masa depan, untuk memahami arah aliran fesyen pada masa ini dan pengaruhnya terhadap sistem brek.

Brek masa depan: Sistem brek masa depan

Brembo menganalisis pembolehubah utama yang akan menyumbang ke arah membentuk brek masa hadapan, daripada pengurangan pelepasan dan bahan zarah kepada pemanduan autonomi.

Brek masa depan: Sistem pembrekan dan alat ganti

Brembo mengakhiri perjalanannya ke masa depan sistem brek, dengan menganalisis kesan trend semasa pada brek dan pasaran alat ganti pada tahun-tahun akan datang.

Julat X: prestasi dan keselamatan terbaik

X Range Brembo termasuk cakera berlubang Xtra dan cakera berlubang Max, serta pad brek Xtra, dibuat dengan kompaun BRM X L01

Cecair brek: mengapa cecair brek penting untuk sistem brek kenderaan anda

Cecair brek perlu diperiksa dan diganti secara berkala untuk mengelakkan masalah keselamatan yang disebabkan oleh kemerosotan progresif sistem brek.

Kit pembaikan untuk kaliper brek

Lebih daripada 300 kit pembaikan Brembo untuk kaliper brek direka bentuk untuk membaiki komponen kaliper brek yang tertakluk kepada kemerosotan.

Cakera brek kompaun: penyelesaian untuk mengurangkan berat kereta dan penggunaan bahan api anda

Cakera brek dalam dua bahagian adalah penyelesaian ideal untuk mengurangkan berat keseluruhan sistem brek, dengan kesan penting terhadap prestasi kenderaan juga

Dasar Privasi">