Logo Brembo Upgrade

Fékfolyadék

Bármilyen körülmények között megfelelő

 

Megbízhatóság és magas minőség

A Brembo SPORT | EVO 500++ fékfolyadék minden körülmények között ideális, mindenki számára alkalmas, a mindennapi vezetéstől a nem professzionális köztes versenypálya használatig.
 
Ez egy megbízható magas minőségű fékfolyadék, amely a teljes verseny fékfolyadék gyakori ellenőrzése nélkül javítja a pedálérzetet és az egyenletes fékteljesítményt.
Igazi rajongók számára készült
  • Alkalmas a nem ásványi folyadékokhoz tervezett fékrendszerekhez.
  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen az olyan rajongók elvárásainak, akik sokat követelnek a rendszerüktől.
  • Teljesíti a U.S. FMVSS No.116 DOT 3 és DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 és ISO 4925 specifikációk követelményeit (3. és 4. osztály).
  • Kompatibilis más DOT 3, DOT 4 és DOT 5.1 fékfolyadékokkal, amennyiben megfelelnek a fenti specifikációnak.
Biztonsági okokból legalább évente egyszer ajánlott a fékfolyadék cseréje. Nem alkalmas ásványolaj rendszerrel felszerelt járművekhez. Színtartomány: a megjelenése az átlátszótól a borostyánsárgáig. Új fékfolyadék esetén a lezárt palackból kiöntve a szín eltérhet a tartománytól, de a teljesítmény változatlan marad.


A biztonsági adatlap letöltése
SPORT | EVO 500++ fékfolyadék csomagolása
 
Custom csoport logó
Azok, akik egyedi motorkerékpárt választanak, nem szeretnek semmit a véletlenre bízni, a ruházatot és a sisakot is beleértve. Ugyanez a részletekre való odafigyelés jellemzi a motorkerékpárjukhoz választott cserealkatrészeket. Az impulzusvásárlástól távol álló választásuk a piacon elérhető alternatívák elemzésének eredménye, és gyakran olyan emberektől kérnek tanácsot, akik megosztják velük a saját egyedi kultúrájukat. A stílusnak – lehetőleg egyedinek és kifinomultnak – tulajdonított fontosság azonban nem vonhatja el a figyelmet arról, hogy ezek fék részegységek. Ez azt jelenti, hogy a teljesítményt és a megbízhatóságot nem lehet alábecsülni. A Brembo Custom UPGRADE termékcsalád termékei ezen a ponton felülmúlhatatlanok.
Közút csoport logó
Azok az emberek, akik mindennap a közutakon motoroznak, más igényekkel rendelkeznek, mint akik csak a versenypályát használják. A forgalmi és útfelületi viszonyok, de a kanyargós utak és még az időjárás is befolyásolja a motorosok hangulatát, akik különleges fékrendszert igényelnek ahhoz, hogy igazán élvezzék a motorozást. 
Bár mindig fontos, az abszolút teljesítmény háttérbe szorul a megbízhatóság, a hatékonyság minden környezetben, a tartósság és a vezetési kényelem mellett. A Brembo Road UPGRADE termékcsalád termékei mindezt biztosítják.
Közút Racing csoport logó
Bárki, aki részt vesz a Superbike versenyeken, tudja, hogy a nagyobb teljesítmény és nyomaték keresése előtt a fékrendszernek kell maximális hatékonyságot biztosítani. Az ok nyilvánvaló: a Brembo UPGRADE verseny választék termékeinek köszönhetően még a legjobban teljesítő rendszerek is jelentős fejlődési lehetőséggel rendelkeznek.
Ez a választék a Brembo által a világ versenypályáin megszerzett tapasztalatain alapszik, amelyek immár a siker szinonimái, amint azt a 33 versenyző világbajnoki címe az 500-MotoGP-ben és 30 versenyző World Superbike bajnoki címe mutatja, amelyeket Brembo alkatrészekkel felszerelt motorkerékpárokkal nyertek.
Terep csoport logó
Az alacsonyabb sebesség, a jármű kisebb súlya és az egyenetlen felület azt jelenti, hogy aki terepen motorozik nem igényel akkora fékerőt, mint aki aszfalton halad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fékrendszer kevésbé fontos terepen, mint a versenypályán vagy közúton.
Éppen ellenkezőleg, az olyan külső elemek, mint a homok, fű és sár befolyásolhatják a fékrendszert, amely következésképpen teljesen megbízható részegységeket igényel. Az alacsony súly és a vezetési érzés elengedhetetlen, és ezek a tulajdonságok közösek a Brembo UPGRADE Off-Road termékcsalád összes termékében.
Adatvédelem">