Tanúsítványok,
teljes minőség

OE minősítésű termékek
Megfelelnek az európai biztonsági szabályoknak, a tanúsítás a legszigorúbb nemzetközi szabványok betartásával történik.
A Brembo a gyártási folyamat minden szakaszát ellenőrzi: tervezés, fejlesztés, tesztelés, öntés, megmunkálás, összeszerelés, értékesítés és ügyfélszolgálat.
Az eredeti alkatrészek gyártása az autógyártó cégek által jóváhagyott létesítményekben történik; itt gyártja a Brembo az utángyártott termékeket is, melyek ugyanazt a magas technológiai színvonalat élvezhetik, mint az eredeti alkatrészek.
A Brembo féktárcsák TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek
A Brembo az ipari járművekhez és személyautókhoz gyártott fékbetétek teljes termékskálájára, különös tekintettel a nagy hatékonyságú, rovátkolt Brembo Max féktárcsákra, elnyerte a Müncheni TÜV tanúsítványa alapján a Német Szövetségi Közúti Hatóság által kiállított ABE tanúsítványt.
Ez azért lehetséges, mert a Brembo közvetlenül a saját üzemében fejleszti és gyártja a teljes féktárcsacsaládot – amely a piacon fellelhető legszélesebb körű és legteljesebb termékcsalád – a teljes gyártási folyamat szigorú ellenőrzésén alapuló magas minőségi követelményeknek megfelelően.
Megbízható és biztonságos fékbetétek
A Brembo a fékbetét termékskálán belül több mint 1400 ECE R 90 tanúsítvánnyal rendelkező referenciát ajánl. Az ECE R 90 tanúsítvány az összes európai piacon elfogadott és alkalmazott a 98/12/EK irányelv része. A tanúsítvánnyal ellátott fékbetétek más-más betűjelzést viselnek (E1, E2, E4…) a tanúsítványt kiállító ország függvényében. A tanúsítvány Európa összes országában érvényes.
A jóváhagyás megszerzése
BER
A 461/2010 EK szabályzat értelmében az alkatrészek OE minőségét tanúsító okirat.
REACH
A REACH szabályozza a féktárcsák kezeléséhez, főként a festéshez alkalmazott vegyi anyagok használatát.
EAC
Tanúsítvány az Eurázsiai Vámunió országaiba történő kivitelhez: Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán.