Tanúsítványok, teljes minőség

OE minősítésű termékek

Megfelelnek az európai biztonsági szabályoknak, a tanúsítás a legszigorúbb nemzetközi szabványok betartásával történik.

A Brembo ellenőrzi a gyártási folyamat minden szakaszát : tervezés, fejlesztés, tesztelés, egyesítés, megmunkálás, összeszerelés, forgalmazás és segítségnyújtás. Az eredeti alkatrészek gyártása az autógyártók által jóváhagyott üzemekben történik; itt gyártja a Brembo az utángyártott termékeket is, melyek ugyanazt a magas technológiai színvonalat képviselik, mint az eredeti alkatrészek.
A féktárcsák és fékdobok teljes köre ECE R-90 szerinti engedéllyel rendelkezik
Az UN/ECE R-90 rendelet új R90-02 verziója 2016 novembere óta rendelkezik az újonnan regisztrált járművekhez cserealkatrészként használandó féktárcsák és fékdobok homologizációjával is.
 
A Brembo vállalat már több mint 15 éve ABE homologizációval tanúsítja a féktárcsáit, így örömmel fogadta az új európai rendelet bevezetését, hiszen ezt az egyedülálló szabványt valamennyi országban elismerik.
 
Mostantól kezdve nemcsak az újonnan regisztrált járművek alkatrészeire vonatkozik a homologizáció, hanem a Brembo féktárcsák és fékdobok teljes kínálatára, vagyis több mint 2200 árucikkre, ami 97%-ban lefedi az európai járműparkot.
Dischi certificati
Brembo xtra és max: töltse le a tanúsítványt

Sportos termékcsaládunk féktárcsái, a Brembo Max és a Brembo Xtra, szerkezetileg és vizuálisan is különböznek az eredeti alkatrészektől. Emiatt sok országban kötelező beszerezni az ECE R-90 típusjóváhagyást ahhoz, hogy be lehessen szerelni őket. A tanúsítvány letöltéséhez írja be a megvásárolni kívánt termék kódját a „Keresés kód szerint” szűrőbe, ezután pedig lépjen be a terméket részletesen leíró oldalra.

Ha az ECE R-90 homologizáció még nem áll rendelkezésre a Brembo Max féktárcsákhoz, akkor ajánlatos ellenőrizni a vásárlás előtt, hogy az Ön alkalmazása szerepel-e az ABE KBA tanúsítványban jóváhagyott járművek listáján, amely mindig elérhető a megvásárolni kívánt termék kódjának részletes oldalán.
Megbízható és biztonságos fékbetétek
A Brembo vállalat 1500-nál több ECE R-90 szerint homologizált referenciát kínál a saját fékbetéteihez. Az ECE R-90 tanúsítvány az összes európai piacon elfogadott és alkalmazott 98/12/EK irányelv része. A tanúsított fékbetéteknek eltérő kódjuk van (E1, E2, E4 ...), a tanúsítványt kiadó országnak megfelelően. A tanúsítás minden európai országban érvényes.
A homologizációk
BER
A pótalkatrészek OE minőségét igazoló tanúsítvány, a 461/2010/EK rendelet szerint.
REACH
A REACH rendelet a fékbetétek (különösen a festett fékbetétek) kezelése során alkalmazott vegyszerek használatát szabályozza.
EAC
Az Eurázsiai Vámunió országaiba irányuló exportra vonatkozó igazolás: Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán.
Adatvédelem">