Brembo Xtra fékbetétek

Bajnokoknak kijáró biztonság

Ideális megoldás a Brembo Max és Brembo Xtra féktárcsák jellemzőinek javítására
Kifejlesztésük során arra törekedtek, hogy kiemeljék a Brembo perforált és rovátkolt féktárcsáinak előnyeit; a Brembo Xtra fékbetétek ideális megoldást kínálnak a szenvedélyes autóvezetőknek, akik imádják a sportos vezetési stílust, anélkül hogy leromlana a vezetési kényelem és a fékbetétek tartóssága.

A Brembo Max és Brembo Xtra féktárcsákkal együtt alkalmazva ez a műszaki megoldás győztesnek bizonyult, kiválóan szerepelt a tesztpadon és az úton végzett legkeményebb teszteken a középkategóriájú járművek esetén is, amelyekhez a nagy teljesítményű XTRA és MAX féktárcsa családot szántuk.

Az új fékbetétek a piacon kapható számos járművön használhatók – a legújabb gyártású kompakt, középkategóriás és sportkocsikon. Online katalógusunkból megtudhatod, hogy a te autódban is használhatók-e a sportos féktárcsák és fékbetétek.
A keverék
Az új Xtra fékbetétek gyártásához szakembereink kifejlesztették a BRM X L01 anyagot, amelyet a korszerű kutatólaboratóriumunkban tanulmányozott és tesztelt, több mint 30 különböző komponens alkot.

Az eredeti felszerelések és a High Performance termékek területén a Brembo által szerzett közvetlen tapasztalatokon alapuló innovatív anyag a legnagyobb teljesítményt is megszelídíti, és egyesíti magában a kiváló műszaki jellemzőket a top szegmens által megkívánt alacsony hangszinttel.
Új látvány a Brembo Xtra fékbetéteknél! 
2021 júniusától kezdve elérhetők a piacon az első új grafikai kinézetű Xtra fékbetétek: szürke shim felületen olyan piros nyomású jelöléssel, amely a «Brembo Xtra» logót is feltünteti, és nincs lézeres vésés a súrlódó anyagon.
Ez egy átmeneti fázist jelent: ennek értelmében néhány hónapig egyaránt megtalálhatók lesznek a piacon a "klasszikus" fekete shim Xtra fékbetétek és a szürke shim kivitelűek.

És ez nem minden: az "új" fékbetétek a dobozukban egy teljesen újrahasznosítható védőburkolatba tekerve találhatók, ami kettős védelmet biztosít számukra.

Ez kizárólag vizuális szintű módosítás: a Brembo Xtra fékbetétek ugyanis továbbra is a legmagasabb minőségi szabvány szerint készülnek.
Nuovo look per le pastiglie Brembo Xtra!
Xtra teljesítmények
Pedálkezelés
A tökéletes pedálkezelésnek köszönhetően teljesen uralható a fékhatás, így hiánytalanul kiélvezheti a sportos vezetés nyújtotta örömöket.
Kényelem
A keveréket sportos közúti használatra tervezték. Fokozottabb igényű használat esetén is mindig garantálja a teljesítményt és a kényelme.
Fékerővesztés
A keverék mind a magas hőmérsékleti ciklusokban, mind pedig a későbbi hideg ciklusokban állandó szinten tartja a teljesítményt, így garantálja a folyamatos és biztonságos fékhatást.
Súrlódási stabilitás
A súrlódási tényező értéke minden használati körülmények között stabil, ez garantálja a hőmérséklet és a nyomás egyenletes eloszlását, aminek köszönhetően nem alakulnak ki forró pontok (hot spot) a fékezési sávban, megakadályozva ezzel a rezgéseket.
Kisebb kopás és tiszta felnik
A próbapadon és az úton végzett számos vizsgálat azt igazolta, hogy jelentősen csökkent a Max és Xtra féktárcsák és a súrlódó anyag kopása az ilyen célokra használt, nem tesztelt normál fékbetétekhez viszonyítva. A súrlódó elemek kisebb kopásának és az ebből származó porkibocsátás csökkenésének köszönhetően a felnik tisztábbak, mint a normál termékek esetében.
Brembo Xtra fékbetétek
ECE R90
ECE R90
közúti használatra
A Brembo Xtra termékcsalád minden kódja engedélyezve van közúti használatra, az ECE R-90 szabvány szerint.
Più di 100 codici della gamma
100-nál több
termékkód
Az Xtra fékbetétek, amelyeket kifejezetten a Max és Xtra féktárcsa-családhoz fejlesztettek ki, a legújabb kompakt, középkategóriás autók és sportautók jelentős részében használhatók.
Marcatura del logo Brembo
Jelölés
Brembo logo
Az alátétlemezen és a súrlódó anyagon található jelölés segítségével egyértelműen felismerhetők az exkluzív Xtra fékbetétek.
Pastiglie Brembo Xtra
Adatvédelem">