Vegyen részt egy tréningen és legyen Ön is Brembo Expert

Magas szintű továbbképzés a fékrendszerekkel kapcsolatban

Brembo Expert
A tréningidőszakokat a hivatalos Brembo viszonteladókkal együttműködve szervezzük
Az egyes szakemberek igényeihez igazodva, minden tréning személyre szabott. Bemutatjuk a fékrendszereket és azok alkatrészeit, továbbá hatékony interaktív támogatást nyújtunk a megértéshez; a témák a designtól a termelésig és a beszereléstől a karbantartásig terjednek, és számos titokkal és megoldással szolgálnak a speciális, műszakilag kritikus helyzetekhez.
Tanúsítvány
Minden résztvevő hozzáférést kap a Brake System Academy-hez, amely a főbb tárgyalt témákon túl egy eszközt és egy részvételi tanúsítványt is tartalmaz.
Brake System Academy
A Brake System Academy filmeket, 3D-s animációkat, grafikonokat tartalmaz, melyek bemutatják az egyes alkatrészek gyártását, működését és beszerelését. Egy komplex és sokoldalú eszköz, amely személyes használatra, előadótermi tréningre, szabad navigálásra vagy vezetett felhasználásra egyaránt alkalmas, a főbb nyelveken elérhető szöveggel és animált tartalmakkal.
Tartalmazza a különböző fékrendszereket, valamint azok alkatrészeit, működését, fejlesztését, tervezését, gyártását, tesztelését és igénybevételét, valamint karbantartását, kritikus pontjait és más extra információkat.
A Brembo Expert logó használata kizárólag a Brembo kommunikációs részlegével történő előzetes egyeztetést követően engedélyezett. A kommunikációs részleg fenntartja az engedélyezés visszahívásának a jogát. 
Adatvédelem">