Vegyen részt egy tréningen
és legyen Ön is Brembo Expert

Magas szintű továbbképzés a fékrendszerekkel kapcsolatban
Brembo Expert
A tréningidőszakokat a hivatalos Brembo viszonteladókkal együttműködve szervezzük
Az egyes szakemberek igényeihez igazodva, minden tréning személyre szabott. Bemutatjuk a fékrendszereket és azok alkatrészeit, továbbá hatékony interaktív támogatást nyújtunk a megértéshez; a témák a designtól a termelésig és a beszereléstől a karbantartásig terjednek, és számos titokkal és megoldással szolgálnak a speciális, műszakilag kritikus helyzetekhez.
Tanúsítvány
Minden résztvevő megkapja az interaktív Brake System Academy DVD-t, amely a főbb tárgyalt témákon túl egy eszközt és egy részvételi tanúsítványt is tartalmaz.
Brake System Academy
A Brake System Academy DVD filmeket, 3D-s animációkat, grafikonokat tartalmaz, melyek bemutatják az egyes alkatrészek gyártását, működését és beszerelését. Egy komplex és sokoldalú eszköz, amely személyes használatra, előadótermi tréningre, szabad navigálásra vagy vezetett felhasználásra egyaránt alkalmas, a főbb nyelveken elérhető szöveggel és animált tartalmakkal.
Tartalmazza a különböző fékrendszereket, valamint azok alkatrészeit, működését, fejlesztését, tervezését, gyártását, tesztelését és igénybevételét, valamint karbantartását, kritikus pontjait és más extra információkat.
Nézze meg a DVD Brake System Academy néhány videóját!
Fékrendszerek
 
Működés
 
Fékpofák
 
Licensed distributors may use the Brembo Expert logo on websites only after prior special authorization from Brembo Communication Department who, in any case, reserves the right to request its removal at any time.