Hidraulikus alkatrészek fékhez és kuplunghoz

Teljes és széles körű termékskála

Az eredeti alkatrésszel azonos minőség optimális teljesítményt, megbízhatóságot és élettartamot biztosít
A legnagyobb autógyárakkal folytatott együttműködés és a közösen szerzett tapasztalatok lehetővé teszik a Brembo számára, hogy a hidraulikus alkatrészek széles körű termékskáláját kínálja, amit a márka magas megbízhatósága garantál.
Eredeti minőség
Az anyagok, formák és a teljesítmény azonosak az eredeti alkatrészekével.
Megbízhatóság és hosszú élettartam
A Brembo hidraulikus alkatrészeket időben állandó viselkedés jellemzi.
Igazolt teljesítmény
A műszaki tartalmat, funkcionalitást, szivárgásmentességet és az ellenállást szigorú laboratóriumi és közúti tesztekkel ellenőrizzük.
Teljes termékskála
A termékcsaládba tartozó kódok teljes egészében lefedik a forgalomban lévő európai gépjárműparkot.
FÉKALKATRÉSZEK
Az európai gépjárműpark 90%-át lefedő, több mint 2.000 kódot magában foglaló Brembo hidraulikus fékalkatrész termékcsaládba tartozik a fékpumpa, fékhenger és a fékkiegyenlítő.
KUPLUNG SZIVATTYÚ ÉS MUNKAHENGER
A kuplung termékcsalád révén a Brembo kb. 200 kuplung szivattyúval és 200 munkahengerrel áll a vásárlók rendelkezésére, ami biztosítja az európai gépjárműpark optimális lefedettségét. Minden szivattyú és munkahenger szigorú működési, élettartam, valamint hidraulikus és pneumatikus szivárgásmentességi teszteken esik át.
FÉK- ÉS KUPLUNGCSÖVEK
A Brembo fékcsövek DOT márkajelzéssel vannak ellátva, ami tanúsítja, hogy megfelelnek a biztonsági irányelveknek.
A Brembo termékcsalád több mint 1000 flexibiliscső-kódot tartalmaz lfékrendszerekhez és kuplungokhoz. A Brembo flexibilis csövei megfelelnek a kiváló ellenállást, élettartamot és megbízhatóságot garantáló legmagasabb minőségi követelményeknek.
Adatvédelem">