Kérje az Xtra termékeket. Kapjon többet.

Kiváló stílus,
Xtra teljesítmény
Ha teljesítményről van szó, kérje a legjobbat. 
Az Xtra választék a minőséget és a szakértelmet az eredeti felszerelések gyártásának legmagasabb műszaki szabványaiból meríti. Elegáns kialakítás, kiváló stílus és kiváló sportteljesítmény fokozott kényelemmel és tartóssággal.
Xtra féktárcsák, fékbetétek és X-Style féknyergek
Egymásnak teremtve
A Brembo Xtra fékbetétek jelentik az ideális megoldást a Max és Xtra féktárcsák nagyteljesítményű képességeinek maximalizálására.
A Brembo Xtra fékbetéteket úgy tervezték, hogy harmonikusan együtt dolgozzanak a Brembo Max féktárcsákkal és a Brembo Xtra féktárcsákkal, amelyek mindegyike függetlenül működik a kiváló teljesítmény létrehozása és a fékrendszer precíz vezérlése érdekében. Exkluzív súrlódó anyag csökkentett rezgéssel és kisebb kopással – ez a tökéletes megoldás a fokozott sportvezetéshez a kényelem vagy tartósság csökkentése nélkül az úton.

60% járműpark lefedettséggel a választék több mint 300 féktárcsa cikkszámot és 200 fékbetétet tartalmaz, amelyeket innovatív módon arra fejlesztettek, hogy együtt dolgozva gyors, érzékeny és hatékony fékezést biztosítsanak páratlan biztonsággal – minden vezetési körülmény mellett.
  • Kiváló súrlódási együttható a nagyobb tapadás és a gyors reakció érdekében
  • Páratlan fékpedál precizitás
  • Ikonikus design, stílusos sport megjelenés
  • Optimális fékezési stabilitás
Xtra féktárcsák és Xtra fékbetétek
Xtra választék diagram: teljesítmény, hatáscsökkenés, kopás
Szigorúan tesztelve a maximális biztonságért
A Brembo Xtra választék összehasonlító tesztjei a fúrt/hornyolt féktárcsák és fékbetétek kombinációit kínáló reprezentatív versenytársakkal, több különböző beszállítónál az utángyártott termékek piacán* megerősítik, hogy a választék az exkluzív műszaki megoldás, és úgy gyártják, hogy megfeleljen a legigényesebb közúti és próbapadi teszteknek. a páratlan biztonság érdekében.
Brembo X-Style féknyergek
Egy színes folt a kerekeihez! 
A prémium modelleknek szánt Brembo X-Style féknyergek közvetlenül az eredeti gyártásból származnak. A Brembo világszerte ismert, ikonikus féknyergének kiterjesztése, ugyanazzal a minőséggel, megbízhatósággal és teljesítménnyel készül, amelyre számíthat.

Ideális megoldás az olyan szenvedélyes autótulajdonosok számára, akik a Brembo alumínium féknyergek eleganciájával szeretnék személyre szabni autójukat, a színek által nyújtott eredetiséggel kombinálva, hogy illeszkedjenek az egyéni, egyedi és jellegzetes stílusokhoz.
X-Style féknyergek
Adatvédelem">