tréning utáni szolgáltatások

Brembo Expert tréning

Brembo Expert
A Brembo által szervezett tréningeken való részvétellel Ön is beléphet a Brembo Expert világába.
Az Ön rendelkezésére bocsátjuk a fékrendszerek piacvezető vállalatának szakértelmét, és lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy valamelyik Bembo tréningen való részvétellel elmélyítse a szaktudását, valamint a profi alkatrész-kereskedők számára fenntartott, exkluzív tartalmakhoz biztosítunk hozzáférést.
Ön már Brembo Expert?
Lépjen be a profiljába, hogy hozzáférhessen a kizárólag az Önhöz hasonló szakembereknek fenntartott tartalmakhoz. Ha nincs hozzáférési jelszava, akkor kattintson ide
Fedezze fel a Brembo Expert tagság előnyeit!
Training Brembo Expert
Exkluzív oktatóvideók
A Brembo oktatóanyagok lehetővé teszik, hogy mindig naprakész információi legyenek az új technológiákról, így megfelelő műszaki támogatást tud nyújtani az ügyfeleknek, és magas minőségi színvonalú szolgáltatást biztosíthat.
Training Brembo Expert
Fejlessze a tudását!
Legyen mindig naprakész a műszaki oktató hírlevelek révén, és szerezzen hozzáférést olyan színvonalas tartalmú dokumentumokhoz, mint a műszaki kézikönyvek és tájékoztatók.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
A képzés részletesen ismerteti a fékrendszer alkatrészeinek műszaki jellemzőit, valamint a működésüket és karbantartásukat.
Training Brembo Expert
Megjelenés a Brembo térképen
A Brembo térképen található jelölőnek köszönhetően mindenki azonnal látja, hogy hol van az Ön üzlete.
Training Brembo Expert
Közvetlen kapcsolat a Brembo szakembereivel
A műszaki és minőség-ellenőrzési részleg szakemberei segítik Önt a Brembo termékek felhasználása során elforduló, különböző folyamatok kezelésében.
Training Brembo Expert
Ajánlott anyag
A kereskedelmi egységek számára készült anyag tartalmazza a Brembo technikusaival közösen kifejlesztett eszközöket és egy egyedülálló, személyre szabott, jól felismerhető ruhát is.
Adatvédelem">