tréning utáni szolgáltatások

Brembo Expert tréning

A Brembo által szervezett tréningeken való részvétellel Ön is beléphet a Brembo Expert világába.
Az Ön rendelkezésére bocsátjuk a fékrendszerek piacvezető vállalatának szakértelmét, és lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy valamelyik Bembo tréningen való részvétellel elmélyítse a szaktudását, valamint a profi alkatrész-kereskedők számára fenntartott, exkluzív tartalmakhoz biztosítunk hozzáférést.
Ön már Brembo Expert?
Lépjen be a profiljába, hogy hozzáférhessen a kizárólag az Önhöz hasonló szakembereknek fenntartott tartalmakhoz. Ha nincs hozzáférési jelszava, akkor kattintson ide
Fedezze fel a Brembo Expert tagság előnyeit!
Training Brembo Expert
Exkluzív oktatóvideók
A Brembo oktatóanyagok lehetővé teszik, hogy mindig naprakész információi legyenek az új technológiákról, így megfelelő műszaki támogatást tudjon nyújtani az ügyfeleknek, és magas minőségi színvonalú szolgáltatást biztosíthasson.
Training Brembo Expert
Bővítse ismereteit!
Legyen mindig naprakész a műszaki oktató hírleveleknek köszönhetően, és férjen hozzá olyan színvonalas tartalmú dokumentumokhoz, mint a műszaki kézikönyvek és tájékoztatók.
Training Brembo Expert
Ajánlott anyag
Igényelje az eredeti Brembo anyagokat és a segédeszközöket, amelyeket a Brembo szakembereivel közösen fejlesztettünk ki, hogy segítsünk Önnek jobban végezni a munkáját.