Brembo Prime Féktárcsák

Nagyobb ellenállás és tartósság

Az új Brembo megoldás nehézgépjárművek szakemberei számára

A Brembo, amely többéves tapasztalatot szerzett gyártói beszállítóként, a nehézgépjárművek szakértői számára két fontos újítást felmutató féktárcsák teljes választékát kínálja: az európai gyáraiban gyártott CO-CAST technológiájú féktárcsákat és RING féktárcsákat.
Az új Brembo termékcsalád körülbelül 100 cikket tartalmaz, amelyek 85%-ban lefedik 
az európai járműparkot. 

A Brembo féktárcsák, a kutató és fejlesztő laboratóriumainkban kifejlesztett és tesztelt legjobb technológiák, mint például a szabadalmaztatott terelőoszlopos szellőzés alkalmazásának, a kifejezetten a nehézgépjárművek számára kifejlesztett specifikus anyagok használatának, valamint a Co-cast és Ring kompozit féktárcsák technológiájának köszönhetően jobb hőelvezetést és a hő okozta repedéseknek való fokozott ellenállást tesznek lehetővé, ami növeli mind a féktárcsa, mind a fékbetét éltettartamát, a legmegterhelőbb használati körülmények között is.
Co-cast és RING féktárcsák
A CO-CAST és RING termékcsaládhoz tartozó Brembo féktárcsákat a fékberendezés gyors, teljes és biztonságos cseréjéhez szükséges összes tartozékkal szállítjuk.
SPLINED® féktárcsa
RING féktárcsa
Olyan technológiai megoldás jellemzi, amely lehetővé teszi csak a fékezési felület cseréjét, a felszereléshez szükséges összes tartozékkal együtt szállítjuk – távtartók, csavarok és fémgyűrű. A megoldás lehetővé teszi csak a kopott alkatrészek cseréjét, és kialakításának köszönhetően csökkenti a hő továbbítását a kerékagy és a csapágyak felé, növelve ezzel az összes alkatrész élettartamát.
CO CAST féktárcsa
CO-CAST féktárcsa
A két eltérő anyagot egyesítő egybeöntési folyamat különbözteti meg: a különleges, magas széntartalmú öntöttvas fékfelület és a nagy mechanikai ellenállású gömbgrafit öntvény harang. Ez lehetővé teszi a fékfelület radiális tágulását és összehúzódását hűlés közben, ezáltal kiküszöbölve a forró pontokat, amelyek terhelést és potenciális repedéseket okozhatnak a fékfelületen.
A végeredmény egy olyan féktárcsa, amely a Brembo fékbetéttel együtt  a normál egybeépített féktárcsákhoz képest nagyobb mechanikai ellenállást és élettartamot kínál.
Szabadalmaztatott anyag- és szellőzőrendszer
A Brembo a nehézgépjárművek számára gyártott féktárcsa termékcsaládjához speciális anyagokat fejlesztett ki, amelyek a szabadalmaztatott hűtőrendszerekkel együtt lehetővé teszik az üzemi hőmérséklet csökkentését, a hő okozta repedésekkel szembeni ellenállás növelését és a féktárcsa súlyának csökkentését.

Ez a féktárcsák és fékbetétek esetén hosszabb élettartamot, csökkentett üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, valamint biztonságosabb fékezést eredményez.
Szabadalmaztatott anyag- és szellőzőrendszer
 
 
Adatvédelem">