Brembo Prime LCV féknyergek

A haszongépjármű szövetségese

Az új Brembo megoldás kishaszongépjárműved számára

A Brembo innovatív kínálattal fordul az utángyártott termékek piaca felé a legjobb színvonalú szervizek és azon szakemberek számára, akik különösen odafigyelnek járművük karbantartására és biztonságára. 

A könnyű haszongépjárművek számára gyártott új Brembo úszó féknyergek közvetlenül a gyári beszállítói gyártásunkból származnak, és úgy lettek kialakítva, hogy maximális teljesítményt, megbízhatóságot és tartósságot biztosítsanak.

Az új Brembo féknyergek választéka az európai járműpark mintegy 70%-ánál alkalmazhatók, és a Brembo fékrendszert gyári felszerelésként alkalmazó legfontosabb könnyű haszongépjárműveket fedik le. 

A Brembo megoldás nemcsak a féknyerget tartalmazza, hanem a legtöbb kiválasztott jármű esetében a Brembo féknyereg-tartó kengyellel kombinálható a fékberendezés teljes és biztonságos felülvizsgálata érdekében. Bizonyos esetekben a tartókengyelt már a féknyereggel együtt készletben kínáljuk, más esetekben viszont a féknyeregtől külön szerezhető be. Brembo Prime LCV féknyergek
Adatvédelem">