Brembo Beyond EV készlet

A megoldás az elektromos járművek számára

A korrózióállóság, a fokozott csendesség és a hosszabb élettartam különbözteti meg a teljesen elektromos autókhoz kifejlesztett utángyártott féktárcsák és fékbetétek új termékcsaládját

A Brembo bemutatja a fékberendezések szakemberei számára az elektromos járművekhez kifejlesztett új megoldást: az exkluzív Beyond EV készletet, amely egy új féktárcsa termékcsalád, különleges védőburkolattal és olyan innovatív fékbetétekkel, amelyek gazdagítják a Brembónak az autójuk gondozására különös figyelmet fordító vezetőknek szóló kínálatát. A legújabb Brembo megoldásokat, amelyek közvetlenül a gyári beszállítással kapcsolatos ismeretekből és tapasztalatokból származnak, kifejezetten a csökkentett környezeti hatás és a maximális teljesítmény és biztonság kombinálására tervezték, a fejlesztési folyamat során alkalmazott innovatív anyagoknak és modern technológiáknak köszönhetően.
Az elektromos járművekhez
Az elektromos járműveket a regeneratív lassítási képesség jellemzi, amely a villanymotort fékként is használja. Ezért a vezetés közben végzett fékezést sokszor maga a villanymotor hajtja végre, ami a hagyományos hidraulikus fékberendezés csökkentett használatát eredményezi

Ez idővel a fékberendezés súrlódó alkatrészeinek veszélyes korróziójához vezethet, ami a az élettartamon túl a teljesítményt és a teljes biztonságban történő használatot is veszélyezteti. 

Ezért, valamint ezen járművek sajátos jellemzői (BEV) miatt, az elektromos gépjárművek 
fékjeinek számos kritikus követelménynek kell megfelelniük: korrózióállóság, csendes működés, könnyű kialakítás és csökkentett maradék nyomaték.  
 
Az elektromos járművekhez
Különleges kialakítás, 
hosszan tartó teljesítmény
A Brembo az első olyan fékberendezés-gyártó, amely azon túl, hogy az elektromos autókban használandó speciális fékbetéteket gyárt, teljes megoldást kínál, amely magában foglalja a fékfelületen új korróziógátló kezelést alkalmazó féktárcsát is, amely időben tartós, még akkor is, ha a Brembo EV készlet fékbetétjei normál koptató hatásának vannak kitéve. Az új alkatrészek csendesebbek és ellenállóbb az oxidációval szemben, hosszabb élettartamot biztosítanak, egyértelmű fenntarthatósági előnyökkel. A féktárcsa és a galvanizált fékbetét védőkezelései segítenek megelőzni a teljes készlet korrózióját, és fényesebbé teszik a fékberendezést, amitől vonzóbb annak a megjelenése, míg a rézmentes súrlódó anyag csökkenti a portermelést, és javítja a fékezési kényelmet. 

A végeredmény egy olyan fékberendezés, amely 100.000 km felett is hatékony teljesítményt és rozsdaállóságot biztosít még a legmegterhelőbb használati körülmények között is.
Az új Brembo Beyond EV készlet
Az új Brembo megoldás az elektromos gépjárművek számára lefedi a világpiacon jelen lévő legnépszerűbb elektromos járműveket, többek között az alábbiakat (BEV e PHEV): Nissan Leaf, Tesla Mmodel 3 / S / X / Y, Nissan E-NV200, VW E-Golf, Audi Q2 E-tron, Hyundai Ioniq, BMW i3, Kia Soul Ev, Renault Zoe / Kangoo Z.E, NIO ES6 / ES8, Xpeng P7, Ford Mustang Mach-E és Polestar 1 / 2
Az új Brembo Beyond EV készlet
Adatvédelem">