Brembo Max féktárcsák

A tökéletes válasz

  
Minimális reakcióidő és maximális biztonság minden helyzetben
A Brembo Max festett és rovátkolt féktárcsa, amely bármely helyzetben, különösen nedves felületen kimagasló fékteljesítményt nyújt, mivel optimalizálja a vezetés közbeni teljesítményt és biztosítja a súrlódó anyag folyamatos megújulását.
Gyors és hatékony fékezés
A szabvány féktárcsákhoz képest a Brembo Max kialakítása és a rendkívül magas súrlódási együttható jobb teljesítményt garantálnak a fékezés kezdeti szakaszaiban. A gyorsabban reagáló pedál és az azonnali fékválasz gyors és hatékony fékezést biztosít.
Nagyfokú ellenállás a fading jelenséggel szemben
Bizonyos működési körülmények, mint pl. a hegyről való leereszkedés, 800 °C fok fölé emelik a féktárcsa hőmérsékletét, és a súrlódási anyagot alkotó fenolgyanták égéséhez vezetnek. Ez a fék hatékonyságának veszélyes csökkenéséhez (fading) vezet, mivel a felszabaduló gázok behatolnak a betét és a tárcsa fékezési felülete közé. A Brembo Max barázdák különleges kialakítása lehetővé teszi ezeknek a gázoknak a gyors eltávozását, és ezzel az optimális fékezési körülmények gyors helyreállítását.

Továbbá a Brembo Max exkluzív kialakítású barázdái a súrlódási anyag állandó megújulását (micro-shave hatás) is biztosítják, megakadályozva ezzel a fékbetét felszínének üvegesedését.
Maximális kopásellenőrzés
A Brembo Max egyik barázdája úgy van kialakítva, hogy lehetővé tegye a féktárcsa kopási körülményeinek közvetlen és azonnali ellenőrzését. Ennek a barázdának az eltűnése jelzi a javasolt minimális vastagság elérését; tehát a felhasználó tudja, hogy ki kell cserélni a kopott fékbetétet.

A rendszer működőképességét a többi megmaradt barázda biztosítja. A féktárcsa tökéletes kiegyensúlyozását a tárcsa belső fékezési felületén, átlósan szemben kialakított azonos barázda biztosítja.
Tesztpadon és forgalomban, extrém körülmények között is tesztelve.
A design támogatja a nedves úton nyújtott teljesítményt.
A kifelé irányuló, aszimmetrikus barázdákkal kialakított exkluzív design lehetővé teszi a Brembo Max számára a tárcsa felszínén esetlegesen felgyűlt víz hatékonyabb eloszlatását, aminek köszönhetően nedves felületen is jobb teljesítményt, valamint általánosságban kiszámíthatóbb viselkedést garantál a vezető számára, változó környezeti viszonyok esetén is.
Könnyűfém felnikhez is
Brembo azokra az autósokra is gondol, akik könnyűfém felnit használnak: a Brembo Max azon alkatrészei, melyek nem vesznek részt a fékezésben, festett felületűek, így elkerülhetők a féktárcsa korróziójából adódó tökéletlenségek.
Egymásnak teremtették őket
Az Xtra fékbetétek tökéletes párjai a Max és Xtra féktárcsáknak.
Kiváló teljesítményt nyújtanak, garantálják a fékhatás teljes uralmát, és teljes mértékben visszaadják a sportos vezetés élményét.

Több mint 30-féle összetevőjével a BRM X L01 különleges keverék legfőbb jellemzője a magas súrlódási együttható, ami határozottabb és stabilabb fékezést tesz lehetővé, mind magas, mind pedig alacsony hőmérsékleten. Mindemellett kényelmesebb vezetést és jobb pedálkezelést garantál, ugyanakkor nem veszélyezteti a termék élettartamát.
Pastiglie Xtra
Adatvédelem">