Beyond
Greenance készlet

Motorozzunk egy
zöldebb jövő felé
A Brembo Beyond Greenance készlet egy olyan különleges ötvözetből készült féktárcsából áll, amely nagy kopásállóságot biztosít, és egy fékbetétből, amelyhez a keveréket a Greenance féktárcsával kombinált használatra fejlesztették ki.
A közvetlenül a gyári felszereltségi piacon zajló folyamatos innovációjából származó Brembo Beyond Greenance készlet a maximális fékteljesítményt ötvözi a kisebb környezeti hatással, miközben növeli a féktárcsák élettartamát.
Kisebb kibocsátás és nagyobb élettartam
A Brembo technológiai know-how-jának és folyamatos kutatásának és fejlesztésének köszönhetően a Greenance készlet garantálja az összes termékében megtalálható legmagasabb műszaki és minőségi színvonalat.

Ugyanakkor sokkal kisebb környezetterhelést biztosít, jelentős mértékben csökkenti a fékezés közbeni porkibocsátást, megelőzve az új Euro 7 szabályozási követelményeket: - 83% PM10 és - 80% PM2,5.
A Greenance készlet megfelelt az ECE-R90 homologizációs teszteknek, valamint a Brembo K+F részlegének legszigorúbb próbapadi és közúti tesztjein.

A teszteredmények azt mutatják, hogy a Greenance féktárcsák tovább tartanak, mint az utángyártott termékek piacán található szabványos féktárcsák.
Ez  jelentős javulást jelent a jármű üzemeltetési költségeiben és optimalizálja a karbantartási költségeket, ami abszolút prioritás azon szakemberek és autósok számára, akiknek hosszabb futásteljesítményre van szükségük járműveik, például könnyű haszongépjárművek és flották esetén.
CLEPA
A CLEPA, az Európai Autóalkatrész Szövetség díjazta a Brembo céget, mint a „Legjobb újító” a „Zöld” kategóriában a Brembo Byond Greenance készletért, amely jelentősen csökkenti a részecske kibocsátást és a teljes fenntartási költséget. Az elismerés a CLEPA részéről aláhúzza a Brembo elkötelezettségét a fenntartható autóipari innovációk iránt, és a vezető szerepet, amit az európai autóipar jövőjének meghatározásában betölt.
Akár háromszor hosszabb féktárcsa élettartam
Szabványos féktárcsa
 
Greenance féktárcsa
 
 
Élettartam
Emissions when braking reduced by '80%
Szabványos féktárcsa
 
Greenance féktárcsa
 
 
Kibocsátás
TCO (total cost of ownership) reduced by 15%
Szabványos féktárcsa
 
Greenance féktárcsa
 
 
Tulajdonságok
Greenance féktárcsa – Brembo
Csomagolás
A Brembo kifejlesztett egy ökológiai FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készült dobozt, amely igazolás garantálja, hogy a felhasznált karton felelősen kezelt erdőkből származik. A dobozt kevesebb tintát igénylő grafikával tervezték, ami összhangban áll a Greenance készlet termékgyártási folyamatának fenntarthatóságával.
A célpont
A piacon elterjedt könnyű haszonjármű modellekhez érhető el:
  • CITROËN JUMPER
  • FIAT DUCATO / TALENTO
  • FORD TRANSIT
  • IVECO DAILY
  • MERCEDES VITO / SPRINTER
  • NISSAN NV 300 / 400
  • OPEL MOVANO / VIVARO
  • PEUGEOT EXPERT
  • RENAULT MASTER / TRAFFIC
  • VW CRAFTER / TRANSPORTER
A Greeenance féktárcsa csomag - Brembo
Adatvédelem">