Logo Brembo Upgrade

Kerekek

Custom

Cluster Custom

Ahol a merevség a mozgékonysággal találkozik

A Brembo csoport egyik legfontosabb tagja a Marchesini márka, amely vezető szerepet tölt be a motorkerékpár kerekek kutatásában, tervezésében és fejlesztésében, úgy a világbajnokságokra, mint közúti használatra. A Brembo céggel együttműködve a technológiai innováció, az anyagok és a gyártási folyamatok kutatása során olyan ikonikus termékek születtek, amelyeket egyedi tulajdonságaik miatt rajongók ezrei keresnek.

Minden motoros ismeri a könnyedség fontosságát és a merevség értékét. A Marchesini mindkét tudományágban mester, de a design területén is, amint azt az M10RC Kompe bizonyítja. A tízküllős alumínium kerekek többirányú kovácsolási eljárással készül, festett és eloxált változatban is elérhető. A változó vastagságú küllők és a kúpos bordázat nagy merevséget biztosítanak anélkül, hogy növelnék a kerék összsúlyát. A súlymegtakarítás azért fontos, mivel ez rugózatlan tömeg, a kerekek hatással vannak a jármű általános mozgékonyságára, és ezért a gyorsulásra és a kanyarok bevételére.
 
A tíz küllő és a kiválasztott színek tökéletesen illeszkednek szinte minden egyedi motorkerékpár stílusához a piacon. Mindezt anélkül, hogy bármit is fel kellene áldozni a biztonság terén, amit a szigorú ellenőrzések és az egyes kerekeken elvégzett számos teszt garantál.
10 küllős Marchesini M10RC Kompe fekete motorkerékpár keréktárcsák
Adatvédelem">