Logo Brembo Upgrade

Kerekek

Racing

Cluster OffRoad

Ahol a merevség a mozgékonysággal találkozik

A Brembo csoport egyik legfontosabb tagja a Marchesini márka, amely vezető szerepet tölt be a motorkerékpár kerekek kutatásában, tervezésében és fejlesztésében, úgy a világbajnokságokra, mint közúti használatra. A Brembo céggel együttműködve a technológiai innováció, az anyagok és a gyártási folyamatok kutatása során olyan ikonikus termékek születtek, amelyeket egyedi tulajdonságaik miatt rajongók ezrei keresnek.
 
A különösen igényes felhasználáshoz, mint például a SuperMotard és a terep versenyek, a Marchesini különlegesen kialakított kerekeket tervezett. A küllős SuperMotard kerekek nagy merevséget, kis súlyt és minimális tehetetlenséget kínálnak, míg a küllős motocross kerekek erős műszaki tartalommal optimalizálják és modernizálják a hagyományos küllős kerekek architektúráját. A SuperMotard és terep keréktárcsákkal, amelyek a folyamatos kutatás és a kísérletezésre való törekvés eredményei, a Marchesini ismét bizonyítja, hogy képes tapasztalatait és know-how-ját a legkülönfélébb követelményekhez igazítani.
M10RR Kompe Motard
Ez az egy darabból álló kerék, amelyet kifejezetten a SuperMotard versenyekhez terveztek, fejezi ki legjobban Marchesini veleszületett képességét a fejlődésre és a továbblépésre.

A hagyományos küllős kerekekhez képest az M10RR számos erősséggel rendelkezik. Az egyaránt 15% körüli, nagy súly és gördülési tehetetlenség csökkentés jelentősen javítja a motorkerékpár irányíthatóságát a kanyarokban, és a giroszkópos hatás csökkenésének köszönhetően csökkennek a fékezési és gyorsulási távolságok. Ezenkívül a tömlő nélküli gumiabroncsok használata további súlycsökkenést jelent, és nem áll fenn a defekt veszélye.

A kerék hajlítási és torziós merevségének 100% körüli növekedése javítja a SuperMotard igényre jellemző kanyargós utakon haladást.
 
Mindezek alapján teljesen természetes, hogy a Marchesini évek óta uralja az AMA bajnokságot, valamint győzelmeket halmoz a Los Angeles-i X-Games játékokon.
Marchesini M10RR fekete 10 küllős motorkerékpár keréktárcsák
Adatvédelem">