Logo Brembo Upgrade

Kerekek

Racing

Cluster Racing

Innováció és technológia

A Brembo csoport egyik legfontosabb tagja a Marchesini márka, amely vezető szerepet tölt be a motorkerékpár kerekek kutatásában és fejlesztésében, úgy a világbajnokságokra, mint közúti használatra. A Brembo céggel együttműködve a technológiai innováció, anyag kutatás és a gyártási folyamatok kutatása során olyan ikonikus termékek születtek, amelyeket egyedi tulajdonságaik miatt rajongók ezrei keresnek. ​​
 
​Minden motoros ismeri a könnyedség fontosságát és a merevség értékét. Ez az összetéveszthetetlen stílussal párosuló kombináció mindig is megkülönböztette a Marchesini márkát, amint azt a legmodernebb tervezési, szerkezeti elemzési és tesztelési módszerekkel készült M7RS Genesi is bizonyítja.
 
A felhasznált anyag, a többirányú kovácsolás és az optimalizált festés használata a végső kerékgeometrián rendkívül könnyű kereket eredményez. Az eredeti felszereltséghez képest a súlycsökkenés motormodelltől függően 2,8 kg és 5,8 kg között mozog.
 
Ez a 26-41% értéket elérő nagy különbség jelentősen növeli a gyorsulást, csökkenti a féktávot és gyorsabb kanyarokat tesz lehetővé. Mindezt anélkül, hogy bármit is fel kellene áldozni a biztonság terén, amit a szigorú ellenőrzések és az egyes kerekeken elvégzett számos teszt garantál.
 
Alacsonyabb áron megvásárolhatja az ikonikus, 7 küllős, és magnézium helyett alumíniumból készült M7RS Genesi kereket. A többirányú kovácsolás és az optimalizált festés használata itt is 16-33%-os súlycsökkenést biztosít.
 
Az M10RS kerék azok számára elérhető, akik kovácsolt magnéziumra vágynak, de ugyanakkor a hagyományosabb design tetszik nekik. A további 3 küllő használata enyhe súlynövekedést eredményez, ami azonban 25-40%-kal az eredeti gyári kerekek súlya alatt marad.
 
7 küllős Marchesini M7RS Genesi fekete motorkerékpár keréktárcsák
Adatvédelem">