Logo Brembo Upgrade

Az UPGRADE

világ

Az egyedi részletek, elhivatottság, minőség és extrém teljesítmény exkluzív világa.

A Brembo UPGRADE választékában bárki megtalálhatja a motorjához leginkább megfelelőbbet, nem számít, ha az „egyedi megjelenéséhez” keres dizájnt,
amelyhez festett vagy krómozott kezelésű, szándékosan látható fém megmunkált, polírozott vagy szálcsiszolt felületeket talál; vagy ha a legjobb pályateljesítményt keresi, a teljes termékpaletta kielégíti az igényeit és FEJLESZTI a vágyát.
 
Custom csoport logó
Custom
Az összetéveszthetetlen Brembo érintés egyedi motorján
Azok, akik egyedi motorkerékpárt választanak, nem szeretnek semmit a véletlenre bízni, a ruházatot és a sisakot is beleértve. Ugyanez a részletekre való odafigyelés jellemzi a motorkerékpárjukhoz választott cserealkatrészeket. Az impulzusvásárlástól távol álló választásuk a piacon elérhető alternatívák elemzésének eredménye, és gyakran olyan emberektől kérnek tanácsot, akik megosztják velük a saját egyedi kultúrájukat. A stílusnak – lehetőleg egyedinek és kifinomultnak – tulajdonított fontosság azonban nem vonhatja el a figyelmet arról, hogy ezek fék részegységek.
 Ez azt jelenti, hogy a teljesítményt és a megbízhatóságot nem lehet alábecsülni. A Brembo Custom UPGRADE termékcsalád termékei ezen a ponton felülmúlhatatlanok.
Közút csoport logó
road
A Brembo élménye egy karnyújtásnyira van
Azok az emberek, akik mindennap a közutakon motoroznak, más igényekkel rendelkeznek, mint akik csak a versenypályát használják. A forgalmi és útfelületi viszonyok, de a kanyargós utak és még az időjárás is befolyásolja a motorosok közérzetét, akik különleges fékrendszert igényelnek ahhoz, hogy igazán élvezzék a motorozást. Bár mindig fontos, az abszolút teljesítmény háttérbe szorul a megbízhatóság, a hatékonyság minden környezetben, a tartósság és a vezetési kényelem mellett. A Brembo Road UPGRADE termékcsalád termékei mindezt biztosítják.
Közút Racing csoport logó
Racing
Több mint 40 év versenyzési tapasztalat a dobozban
Bárki, aki részt vesz a Superbike versenyeken, tudja, hogy a nagyobb teljesítmény és nyomaték keresése előtt a fékrendszernek kell maximális hatékonyságot biztosítani. Az ok nyilvánvaló: a Brembo UPGRADE verseny választék termékeinek köszönhetően még a legjobban teljesítő rendszerek is jelentős fejlődési lehetőséggel rendelkeznek. Ez a választék a Brembo által a világ versenypályáin megszerzett tapasztalatain alapszik, amelyek immár a siker szinonimái, amint azt a 33 versenyző világbajnoki címe az 500-MotoGP-ben és 30 versenyző World Superbike bajnoki címe mutatja, amelyeket Brembo alkatrészekkel felszerelt motorkerékpárokkal nyertek.
Terep csoport logó
Off-road
A Brembo kalandos szelleme a bütykös gumikhoz.
Az alacsonyabb sebesség, a jármű kisebb súlya és az egyenetlen felület azt jelenti, hogy aki terepen motorozik nem igényel akkora fékerőt, mint aki aszfalton halad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fékrendszer kevésbé fontos terepen, mint a versenypályán vagy közúton. Éppen ellenkezőleg, az olyan külső elemek, mint a homok, fű és sár befolyásolhatják a fékrendszert, amely következésképpen teljesen megbízható részegységeket igényel. Az alacsony súly és a vezetési érzés elengedhetetlen, és ezek a tulajdonságok közösek a Brembo UPGRADE Off-Road termékcsalád összes termékében.
 
 
 
 
Adatvédelem">