Logo Brembo Upgrade

Kerekek

Út

Cluster Road

Egyedi könnyedség

A nagy motorgyártók és motorsport csapatok világszerte mindig a legjobbat igénylik. Ezért választják a Marchesini Racing termékeket.  
A Marchesini erőssége a termékeinek többszörös kovácsolással elért alacsony súlyában rejlik, ami egy új gyártási technika a figyelemre méltó merevség és mechanikai szilárdság érdekében.
 
Ez utóbbi döntő tényező a teljesítmény növelésében. A magnéziumból vagy alumíniumból készült könnyűfém kerekek csökkentik a giroszkópos hatást és a tehetetlenségi nyomatékot, javítva a reakciókészséget és az irányíthatóságot.
 
Ez jobb gyorsulást és fékteljesítményt tesz lehetővé. Hasonlóképpen minden irányváltás gyorsabbá válik. Minden részlet egy kiváló termékről árulkodik, ezért a Marchesini Racing kerekek kizárólag folyékony festésűek.
A klasszikus porbevonattal összehasonlítva ez a prémium eljárás további súlycsökkentést és kiváló megjelenést biztosít.
Marchesini Racing 10 küllős arany keréktárcsa
Design és stílus
Ez stílus kérdése. Minden motorrajongó számára a Marchesini kerekek dizájnja jellegzetes és egyedi. A 10 küllős kerék design időtlen klasszikus, jellegzetes Y alakjával. A motorkerékpár rajongók kedvencei ezek minden korosztálynál és háttérnél, egy különleges termék, amely világszerte híressé tette Marchesini céget.
 
A Marchesini minden ügyességét és kreativitását felhasználja, hogy mindig új megoldásokat keressen. Az eredmény a versenyzésre tervezett innovatív, nagy teljesítményű 7 küllős kerék, amely a technológiát és a nagy teljesítményt modern, agresszív megjelenéssel ötvözi.
Magnézium kerekek
A Marchesini Racing kerekek dizájnja igazi védjegy. A 10 küllős kovácsolt magnézium változattal, a jellegzetes, „Y” alakú kialakítással és a rendkívül nagy teljesítményű, innovatív 7 küllős változattal szerelik fel a MotoGP, Superbike és Endurance bajnokságok legtöbb csapatát. A megbízhatóságot, a könnyedséget és a biztonságot a magnéziumötvözet gyártási folyamatának teljes ellenőrzése garantálja. A többszörösen kovácsolt magnézium Marchesini Racing kerekek a legjobb teljesítményt nyújtják, mivel ezek a legkönnyebb, legmerevebb és leghatékonyabb kivitelek a versenypiacon. A teljes felület mechanikai megmunkálása, valamint a nullához közeli túlnyúlások és kiegyensúlyozatlanságok a házon belül végzett rendkívül szigorú laboratóriumi vizsgálatok eredményei. A kerek szállítása összeszerelésre készen történik, alumínium tömbből forgácsolt féktárcsa tartó peremekkel, lánckerékkel, külső persellyel és belső távtartóval.
Marchesini Racing 7 küllős alumínium keréktárcsa
Alumínium keréktárcsák
Ezek többszörös kovácsolással készült alumínium ötvözet keréktárcsák, amelyek tíz vagy hét küllős kivitelben kaphatók. Az eredeti kerékkészlethez képest jelentős súlycsökkentés ellenére figyelemreméltó oldalirányú és torziós szilárdságuk tökéletes megoldást jelent különleges és pályamotorok készítéséhez. Az alumínium kerekek csereszabatosak az eredeti kerekekkel, a lánckerék kivételével, amelyet a Marchesini szabványnak megfelelő modellre kell cserélni.
Adatvédelem">