Fék- és tengelykapcsoló-pumpák

Könnyedség és ellenállás

Modulálhatóság minden használati körülmény között

A Brembo fékpumpák mindig azonnali és modulálható fékezést biztosítanak, minden használati körülmény között. Az ergonómia is gondos tanulmányozás eredménye, ami mindig a legjobb működési egyenletességet biztosítja.
Az anyaguk öntött vagy présöntött alumínium, egy olyan anyag, ami könnyedséget, ellenállást és kiváló esztétikai kidolgozást biztosít, és úgy különálló tartállyal, mint beépített tartállyal készülnek. A Brembo kínálatában megtalálhatók az első fékpumpák, radiális vagy axiális kivitelben, hátsó fékpumpák és tengelykapcsoló szivattyúk.
A motorkerékpár fékpumpa képe az utángyártott Brembo választékban
Miért Brembo
A Brembo fékpumpákat elsősorban a különleges modulálhatósági tulajdonságaik jellemzik.
 
A hidraulikus, kinematikus és ergonomikus részegységek tervezésénél felgyűlt tapasztalat lehetővé teszi a mozgásoknál meglévő súrlódások jelentős csökkentését, és nagyobb hajlítási ellenállás elérését.

Az eredmény ez kiváló egyenletesség a pilóta által a karon alkalmazott erő és a fékreakció között, ami a fékezésnek egyedi és utánozhatatlan élményét nyújtja.
Tengelykapcsoló szivattyúk
A tengelykapcsoló szivattyúk pontosságot és állandó hatásfokot biztosítanak a felhasználók számárra.
A kar ergonómiája, a kar/forgáspont rendszer tökéletes kinematikájával kombinálva lehetővé teszi a működéshez szükséges erő csökkentését.
Adatvédelem">