Fékbetétek

Minden motor Brembo-t érdemel

A Brembo fékbetétek a legjobbat nyújtják a teljesítmény, komfort és élettartam terén

A Brembo fékbetétek több mint 6000 alkalmazáshoz elérhetők a keverékek széles választékával: a szervestől a szinterezettig, a karbon-kerámia kivitelig bezárólag.
A Brembo így kielégíti az összes verseny, közúti, városi, terep motorkerékpár típus egyedi igényeit és minden motoros elvárásait.
Brembo Greenance fékbetétek: a fenntarthatóbb jövő felé
A Greenance fékbetétek környezetbarát anyagokból készülnek, és jelentősen csökkentik a kibocsátást.
A Brembo Greenance fékbetétek réz és nikkel, a kerámiakompozitok esetében pedig azbeszt és antimon nélkül készülnek.
Sinter és Carbon Ceramic
A motorkerékpár gyártók által választott, a Brembo által fejlesztett anyagok a gyári felszereltséghez.
Az Genuine fékbetétek különböző keverékekkel érhetők el, amelyek mindegyikét eltérő súrlódási együttható jellemez. A szinterezett anyagnál 50 és 99 között változik az együttható, míg a karbon-kerámia kivitelnél 10 és 49 között változik. Minél magasabb az érték, annál magasabb a súrlódási együtthatóaz adott keveréknél.
Két szinterezett fékbetétet mutató kép, Két karbon-kerámia fékbetétet mutató kép
Racing
Két Racing fékbetétet mutató kép RC keverékkel
RC keverék
Kizárólag versenypálya használtra tervezett keverék.
Ennek a keveréknek a főbb jellemzői a jelentős súrlódás és különleges stabilitás úgy a sebesség, mint az üzemi hőmérséklet változása során, amelyek a pályahasználat tipikus fázisai. Ezen felül csökkentett kopású, az intenzív használat dacára.  
Két Racing fékbetétet mutató kép SR keverékkel
SR keverék
Szinterezett keverék sportos használatra versenypályán és közúton. A jó súrlódási együttható és a magas hőmérsékleteknek történő ellenállás lehetővé teszik az egyenletes fékerő megtartását az első körtől az utolsóig, ugyanakkor minden közúti használati körülmény esetén jelentős teljesítményt biztosítva.
Közút Greenance
SA keverék
SA keverék
Ez egy szinterezett keverék, egyedileg az elülső alkalmazásokhoz, amit kiváló hatékonyság jellemez minden használati körülmény esetén. Ez jelenti tehát az ideális alternatívát az eredeti fékbetétekkel szemben, úgy hidegen mint melegen. Ez a keverék a súrlódási együttható megfelelő stabilitását biztosítja a különböző használati körülmények esetén, és csökkentet kopással jár.
Karbon-kerámia keverék
Karbon-kerámia keverék
A szerves keverék evolúcióját jelenti, nagyobb karbon mennyiség felhasználásával. Ezt a súrlódó anyagot magas futásteljesítmény és jó teljesítmény jellemzi úgy hidegen, mint melegen, száraz és nedves útfelületen.
SP keverék
SP keverék
Ez egy szinterezett keverék egyedi hátsó alkalmazásokra, minden használati körülmény esetén stabil. Állandó súrlódási együttható jellemzi minden használati körülmény esetén, mérsékelt kopás mellett, ami megfelelő élettartamot és futásteljesítményt biztosít.
Terep
Két terep fékbetétet mutató kép SX keverékkel
SX keverék
Ez a keverék úgy terep, mint SuperMotard használatra készült. A terepre készült keverékek közül ez nyújtja a legmagasabb súrlódási együtthatót, ami maximális hatékonyságot és állandó teljesítményt biztosít a motorkerékpár legváltozatosabb használati körülményei között terepen, és nem csak ott, változó hőmérséklet és rendkívül nehéz használati körülmények mellett (víz, homok, sár), amelyek az ilyen alkalmazásokat jellemzik. 
Két terep fékbetétet mutató kép SD keverékkel
SD keverék Greenance
A szinterezett keverék kiváló kompromisszumot jelent, ahol a súrlódási együttható alacsonyabb, mint az SX keveréknél, de jó stabilitást biztosít a különböző használati körülmények változásával. Különösen javasolt az enduro alkalmazásokhoz, ahol magas modulálhatóságot biztosít​​​​​​.
Két terep fékbetétet mutató kép TT keverékkel
TT keverék Greenance
A félfémes alapú karbon-kerámia kivitel terepen történő használatra alkalmas, jelentős modulálhatósága miatt különösen csekély tapadású talajon.
Robogó Greenance
Két robogó fékbetétet mutató kép SX keverékkel
SX keverék
A szinterezett XS keverék úgy elöl, mint hátul használható. Azzal a céllal jött létre, hogy az új generációs nagytestű robogók felszereltségét képezze, és rendkívüli bejáratási könnyedség jellemzi. Jelentős stabilitást biztosít a sebesség változása mellett, városi használatnál is, ahol a tipikus robogó fékezés eltér a motorkerékpárétól.
Sscooter brake paKét robogó fékbetétet mutató kép karbon-kerámia keverékkelds with Carbon Ceramic compound
Karbon-kerámia keverék
A félfémes természetű szerves keverék alacsonyabb súrlódási együttható értékeket képvisel, mint az XS keverék, de jelentős stabilitást és modulálhatóságot biztosít, és különösen javasolt a közepes és kis hengerűrtartalmú robogókhoz.
Adatvédelem">