Féknyergek

Élenjáró gyártás

Teljesítmény, design és komfort

Az alumínium Brembo féknyergek az exkluzív gyártási technológiáknak köszönhetően magas szintű fékteljesítményt, ellenőrzést és komfortot biztosítanak, a motoros környezetben egyedülálló design mellett.
Az élenjáró tervezés és gyártás könnyű, kompakt és magas merevségi értékekkel rendelkező féknyereg testet biztosít, míg a hidraulikus részegységek gondos tervezése megerősíti a teljesítmény és modulálhatósági jellemzőket, amelyek mindig is megkülönböztették a Brembo féknyergeket.
Csak a legjobb
A legjobb alumínium ötvözetek használata és az egyedi megmunkálási technológiák az állandó tervezési innovációval együtt kiváló merevségi tulajdonságokat eredményeznek a Brembo féknyergeknél, ami lehetővé teszi a mindig éles fékezést, a nagyon rövid válaszidőt és a fékkar állandó úthosszát.

A rögzített Brembo féknyergek radiális és tengelyirányú rögzítés változatokban érhető el, míg az úszó kivizelek egy- és kétdugattyús változatban érhetők el. A legsportosabb modellekhez viszont az exkluzív monoblokk technológia a teljesítmény maximumát biztosítja és egy rendkívül alacsony súlyt.
A Brembo féknyergek különböző színre eloxált (fekete, arany, alumínium, titán) alumínium öntvényből, és egy olyan különleges design szerint készülnek, ami képes az így felszerelt motorkerékpároknak mindig nagyon lenyűgöző megjelenést biztosítani.
Egy motorkerékpár féknyereg képe Brembo logóval, az utángyártott választékból
M50 monoblokk féknyereg
Az M50 az első alkalommal 2011-ben a Ducati 1199 Panigale modellre szerelt monoblokk féknyereg, ahol az M betű a monoblokkot, a Brembo által a Moto GP alkalmával 1994-ben sikeresen bevezetett technológiát jelöli, és ami lehetővé teszi a féknyereg test egyetlen alumíniumöntvényből történő kialakítását, ily módon biztosítva az optimális merevséget.
 
Adatvédelem">