Féktárcsák

Serie Oro

Biztonság, teljesítmény és komfort minden motortípushoz

A Brembo Serie Oro féktárcsák az ágazat csúcsát jelentik a legmagasabb műszaki és minőségi tartalmat képviselő választékkal. Úgy "rögzített", mint "úszó" változatban elérhetők; tökéletesen csereszabatosak az eredeti széria féktárcsákkal.
A motorkerékpárok számára készült rögzített féktárcsa képe, utángyártott Brembo Serie Oro
Rögzített féktárcsás Serie Oro
A rögzített Serie Oro féktárcsák egyetlen rozsdamentes acél darabból készülnek, egy olyan tervezési és gyártási vonal szerint, amely betartja a legszorosabb tűréseket, és olyan megmunkálási ciklusokkal, amelyek biztosítják a maximális lapossági és központosítási jellemzőket.
 
A Brembo által cégnél felgyűlt jelentős tapasztalat a legpontosabb geometriák, tűrésértékek és méretezések meghatározását tette lehetővé minden motorkerékpár és felhasználási típushoz. Valóban, a megmunkálási tűrések specifikus tanulmányozásának köszönhetően a Brembo féktárcsák különleges kialakítása lehetővé teszi a fékezőnyomaték hatékonyabb átvitelét, ami egyben jobb ellenállást is biztosít a hő és mechanikai igénybevétellel szemben.
A Serie Oro az a termék, amellyel a Brembo a hetvenes évek közepén belépet a versenyek világába, és a féktárcsákat tekintve gyorsan hivatkozási pont lett az ágazatban.
A motorkerékpárok számára készült úszó féktárcsa képe, utángyártott Brembo Serie Oro
Úszó féktárcsás Serie Oro
A rendkívül magas minőségű anyagok használatának köszönhetően az úszó féknyergek abszolút kiváló teljesítményt nyújtanak. A kialakításuk a rozsdamentes acél fékfelületből áll, amely 10 húzóbetét segítségével csatlakozik a CNC megmunkálású, majd azt követően eloxált alumíniumötvözetből készült haranghoz. A Brembo által cégnél felgyűlt jelentős tapasztalat a legpontosabb geometriák, tűrésértékek és méretezések meghatározását tette lehetővé minden motorkerékpár és felhasználási típushoz. Valóban, a megmunkálási tűrések specifikus tanulmányozásának köszönhetően a Brembo féktárcsák különleges kialakítása lehetővé teszi a fékezőnyomaték hatékonyabb átvitelét, ami egyben jobb ellenállást is biztosít a hő és mechanikai igénybevétellel szemben.
A Serie Oro az a termék, amellyel a Brembo a hetvenes évek közepén belépet a versenyek világába, és a féktárcsákat tekintve gyorsan hivatkozási pont lett az ágazatban.
Adatvédelem">