22 április 2022

Az új Brembo Beyond EV Kit

Soha sem volt még, ami jobban illett volna egy elektromos járműhöz

Ellenáll a rozsdának, kisebb zajt kelt és tartós, és ettől más a teljesen elektromos autóknak tervezett utángyártott féktárcsák és fékpadok új termékcsaládja

A Brembo a madridi Motortec Automechanika kiállításon mutatta be az új Beyond EV Kit-et, a különleges bevonatú féktárcsák és innovatív fékbetétek új családját, amely lényegesen kibővíti az elektromos autók számára készült Brembo utángyártott alkatrészkínálatot.
 
A legújabb Brembo megoldások, amelyek közvetlenül az OE örökségből és szakértelemből fakadnak, kifejezetten arra készültek, hogy a fejlesztési folyamat során használt innovatív anyagoknak és modern technológiáknak köszönhetően az alacsony környezeti hatásokat a lehet legjobb teljesítménnyel és biztonsággal tudják ötvözni.
 
Ennek eredményeként született meg a Brembo Beyond EV készlete, amely a piacon fellelhető legnépszerűbb elektromos autók számára testre szabottan készült új EV féktárcsa és EV fékbetét termékcsaládot öleli fel. Az új elemek csendesebbek, a rozsdának jobban ellenállnak, ennélfogva pedig tartósabbá váltak, mely előnyök mind-mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Egy dupla védőkezelés segít a teljes készlet rozsdásodását megakadályozásában, így briliáns és tetszetős esztétikai megjelenést kölcsönöz a tárcsáknak. Továbbá egy különleges vörösréz mentes súrlódó anyag galvanizált féklemezekkel együtt mind a port, mind az út zaját csökkenti fékezés közben.
 
A biztonság és a tartósság központi elem volt az új fékezési megoldás megtervezése során.
Az elektromos autók a hagyományos disszipatív fékezésen kívül regeneratív fékezést alkalmaznak, aminek következtében csökkent mértékben használatosak a súrlódásos fékek. Az idők során ez rozsda képződést eredményezhet a fékrendszer használaton kívül lévő elemein, a Brembo ezért olyan fékkészletet akart létrehozni, amely csendes, ellenáll a rozsdának és minimálisra csökkenti a maradvány súrlódást. A Brembo EV fékbetétek és EV féktárcsák legújabb termékcsaládja kielégíti ezeket az igényeket, és sokat átvett azokból a technológiai innovációkból, anyagokból és kezelésekből, amelyeket a vállalat az eredeti alkatrészek piacára vezetett be.
 
A fékrendszerek kulcsszerepet játszanak a mobilitás jövőjének az alakításában, a Brembo mint megoldás szolgáltató pedig most új és még fejlettebb termékeket fejlesztését végzi, amelyek javítani fognak ezeknek az új generációs járműveknek a vezetési dinamikáján.
 
A Brembo Beyond EV Kit 2022. májusában lesz elérhető speciális készletmegoldások formájában. Bevonattal rendelkező féktárcsák és egy különleges, vörösréz mentes súrlódó anyag lesz benne galvanizált féklemezekkel.
 
Az új Brembo Beyond EV Kit
Adatvédelem">