12 október 2021

Napvilágra került a Brembo Xtra fékbetét-termékcsalád „stílusváltása”

Az új ruhát öltött Brembo Extra fékbetétek arra törekszenek, hogy kiemeljék a termékcsalád egyedi jellegét.

Brembo, a fékrendszerek vezető gyártója bejelentést tesz „Brembo Xtra” utángyártott fékbetétjeinek a stílusváltásáról. Ennek a fékbetét sorozatnak a kifejlesztésével ki szeretnék egészíteni a vállalat fúrt és perselyes tárcsáinak utángyártott termékcsaládját, hogy kielégítsék a sportvezetésért rajongók igényeit, akik kényelmet és hosszú élettartamot is szeretnének.
 
Napvilágra került a Brembo Xtra fékbetét-termékcsalád „stílusváltása”
 
2021 júniusa óta megvásárolható, külsőleg felfrissített Brembo Xtra fékbetétek jellemzője a teljesen új grafika, amelyben egy új szürke betétlemez látszik piros fékbetéttel, „Brembo Xtra” rányomtatott logóval. Ez az új kialakítás azt a lézeres gravírozást váltja fel, amely eddig a kopóanyagon volt látható.
 
A megújított fékbetétek a Brembo fenntarthatósági normáival összhangban teljesen újrahasznosítható csomagolásban érkeznek. Ez a kiegészítő réteg újabb védelemmel látja el a csomagolást. A fékbetétek esztétikai átformálása a megújított csomagolással együtt különválasztja a Brembo Xtra sorozatot a cég más termékcsaládjaitól, ezzel pedig kiemeli annak ultrakiváló tulajdonságait.
 
Napvilágra került a Brembo Xtra fékbetét-termékcsalád „stílusváltása”
 
Az először 2018-ban útnak indított Brembo Xtra fékbetét-termékcsaládot kifejezetten a Max és az Xtra tárcsatermékekhez tervezték. 100-nál is több alkatrészszámot ölel fel, a legújabb kompakt, sok középméretű járművet és sportautót beleértve. A fékbetétek egy BRM X L01-nek nevezett anyagot tartalmaznak, amelyet kifejezetten a vállalat mérnökei fejlesztettek ki. Több, mint 30 különböző elemet ölel fel, ezeket a Brembo fejlett kutatólaboratóriumaiban tanulmányozták és tesztelték.
A Brembo az eredeti berendezések területén szerzett tapasztalatainak és a rengeteg jól teljesítő, a legszélsőségesebb fékezési körülményekhez létrehozott termék meglétének köszönhetően tudta kifejleszteni ezt az innovatív anyagot. A Brembo Xtra fékbetétek tulajdonságai közé tartozik a kiváló pedálérzet, a kényelem és a súrlódási anyagok teljesítménye, valamint a fokozott súrlódási stabilitás, a mérsékelt kopás és a tisztább karimák. 
 
Az „új megjelenésű” Brembo Xtra fékbetétek ECE R90 jóváhagyással rendelkeznek, vagyis teljes mértékben kompatibilis cserét biztosítanak közúti használatra. A fekete betétlemezt tartalmazó Brembo Xtra fékbetétek és egy szürke betétlemezt tartalmazó új fékbetétek kapcsán átmeneti fázis van megvalósulóban, ami azt jelenti, hogy néhány hónapig mind a két fékbetét elérhető lesz a piacon.
Adatvédelem">