Logo Brembo Upgrade

UPGRADE GT készlet

Stílus és teljesítmény

A túlméretezett fékrendszerek legátfogóbb választéka a piacon

A Brembo Gran Turismo (GT) féktárcsák kiemelkedő fékezőerőt biztosítanak a mindennapi forgalomban, valamint nagy teljesítményt a közúti és versenypályás vezetésnél.
Amennyiben javítani szeretné járműve esztétikáját, vagy növelni fékrendszerének teljesítményét, a Brembo Upgrade megfelelő megoldást kínál.
Ezek a komplett fékrendszerek a motorsport világából származó alkatrészekből állnak, és páratlan szintű technológiát kínálnak a piacon. A Brembo legkorszerűbb technológiájának legtisztább formáját tartalmazzák.
 
A rendszerek a jármű fékrendszerétől függően emelkedő teljesítményű és specifikációjú alumínium féknyergeket használnak, valamint túlméretezett féktárcsákat, amelyek ugyanannyi dedikált jellemzőt tartalmaznak.
 
Kifejezetten a pályanap szerelmesei és a járművüktől maximális teljesítményt igénylő vezetők számára tervezték és tesztelték ezeket a rendszereket, amelyek kivételes teljesítményt és igazán sportos megjelenést kínálnak.
 
 
A versenyzés szíve és lelke, dobozban
A rendszer típusától és a kívánt teljesítményszinttől függően a féknyergek kétrészesek, monoblokk, vagy akár tömör fémtuskóból készült monoblokk kivitelűek lehetnek.


A túlméretezett féktárcsa lehet egy darabos vagy kompozit, fúrt vagyhornyolt.
 
 
Összeszerelt UPGRADE GT készlet

Mindig a legjobban illik járművéhez!

A szín kétségtelenül fontos megkülönböztető jegye járművének, még a legapróbb részletekig is. A Brembo arra összpontosított, hogy színeket használjon minden jármű megkülönböztetésére és a megkülönböztetés megerősítésére. 
A segítségünkre voltak az egyre jobban kitett könnyűfém keréktárcsák, amelyek javítják a fékrendszer és alkatrészeinek láthatóságát.  

Huszonöt év innováció a színekben, amitől a Brembo csak a technológia, de a design terén is ismét úttörővé válik.

A különböző színváltozatokban elérhető fényezett féknyergek kombinációjával, valamint a jellegzetes Brembo logóval és a kereszt alakú hornyolt vagy fúrt tárcsákkal kombinálva a Gran Turismo készlet jellegzetes sportos és szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz járművének, ami ezt az extra különleges érintést kínálja azoknak a vezetőknek, akik azt szeretnék, hogy járművük kitűnjön a tömegből.
Az UPGRADE GT készletben található féknyergek kék, arany, fehér, sárga, zöld és piros színben
Mindenkinek a saját féknyeregét

Itt található a GT készletben tartalmát képező féknyergek választéka, járműtől függően

GT | A féknyergek
GT | A
A közvetlenül a legnépszerűbb Brembo OE alkalmazásokból származó GT|A 2 részes féknyergek a könnyű beszerelést kombinálják a nagyszerű teljesítménnyel.
GT | M féknyergek
GT | M
A monoblokk féknyergeket kifejezetten arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak normál közúti használat során és a pályán való nagyobb kihívást jelentő napokon is, egyedi stílussal az exkluzív Brembo dizájnnak köszönhetően.
GT | BM féknyergek
GT | BM
A stílus és a technológia legújabb kifejezése. A BM féknyergek vadonatúj dizájnnal és stílussal rendelkeznek, tovább bővítve a Brembo GT Upgrade választékát.
GT | S féknyergek
GT | S
A Brembo M6 és M4 sorozatból származó féknyergek, amelyeket a versenyzés ihletett, tökéletesek a klubversenyek szerelmeseinek vagy a hétvégi pályanapok rajongóinak, akik szeretnék javítani a fékezés hatékonyságát. A keményre eloxált test verseny stílusú radiátorokkal és süllyesztett portömítésekkel a teljesítmény és a hosszútávú pályahasználat legjobb kombinációját kínálja. Rajtuk a pirossal gravírozott verseny stílusú Brembo logó látható, hasonlóan a márka összes versenytermékéhez.
GT | R féknyergek
GT | R
A Brembo GT választék csúcsa. Tömör fémtömbből megmunkált monoblokk féknyereg test nikkel bevonattal, amit közvetlenül a Forma-1 és a NASCAR sorozatban használt verseny féknyergektől kölcsönöztek. A jellemzőik között szerepel a verseny stílusú radiátor és a süllyesztett portömítés, akárcsak a GT|S sorozatnál. Ezeket a féknyergeket a legnagyobb kihívást jelentő teljesítményre tervezték, miközben megőrzik teljesen egyedi stílusukat.
Mindenkinek saját féktárcsát
Nézze meg, melyik túlméretezett féktárcsa érhető el a GT készletekben
GT | D féktárcsák
GT | D
Ezeket a féktárcsákat egyedi horony kialakítás jellemzi, amelyek a szemet gyönyörködtető megjelenést ragyogó teljesítménnyel és hatékony fékezéssel kombinálják bármilyen körülmények között. Elérhető egy darabos vagy 2 részes úszó kivitelben.
GT | TY1 féktárcsák
GT | TY1
A TY1 féktárcsákat 8 egyenes horony jellemzi, amelyek kiváló kezdeti reakciót (harapást) biztosítanak jó pedálérzet mellett. Ezek a féktárcsák jobb pedálérzetet és modulációt biztosítanak. Elérhető egy darabos vagy 2 részes úszó kivitelben.
GT | TY3 féktárcsák
GT | TY3
A TY3 féktárcsát olyan agresszív horony kialakítás jellemzi, amely kiváló kezdeti reakciót (harapást) biztosít jó pedálérzet mellett. A féktárcsák közvetlenül a Brembo csúcskategóriás versenyzésben szerzett tapasztalataiból származnak, és jobb pedálérzetet és modulációt kínálnak. Elérhető Brembo logóval vagy anélkül.
UPGRADE GT készlet tartalom és csomagolás
Adatvédelem">