Cakera brek

Serie Oro

Keselamatan, prestasi dan keselesaan untuk semua jenis motosikal

Cakera brek Brembo Serie Oro adalah yang terbaik yang ditawarkan oleh pasaran, dengan rangkaian produk yang mempunyai kandungan teknikal yang superlatif dan kualiti. Tersedia dalam kedua-dua versi tetap dan terapung, cakera ini boleh ditukar ganti sepenuhnya dengan cakera pengeluaran asal.
GCakera brek motosikal kekal Serie Oro
Cakera Tetap Serie Oro
Cakera brek tetap Serie Oro diperbuat daripada sekeping keluli tahan karat tunggal, mengikut reka bentuk dan garisan pembinaan yang mematuhi toleransi ketat yang dikenakan dan dengan kitaran pemesinan yang menjamin kerataan dan konsentrik maksimum.
 
Pengalaman luas Brembo digunakan untuk menentukan geometri, toleransi dan dimensi yang paling betul untuk semua jenis dan penggunaan motosikal. Hasil daripada kajian khusus toleransi pemesinan, konformasi khas cakera Brembo membolehkan tork brek dihantar dengan lebih berkesan sambil menawarkan rintangan yang lebih baik terhadap tekanan haba dan mekanikal.
Serie Oro adalah rangkaian yang Brembo memasuki dunia perlumbaan pada pertengahan 1970-an, dengan cepat menjadi penanda aras industri untuk cakera.
Cakera brek motosikal terapung Serie Oro
Cakera Terapung Serie Oro
Dibuat dengan bahan premium, cakera terapung memberikan prestasi yang tiada tandingan. Ia terdiri daripada permukaan brek keluli tahan karat yang disambungkan melalui 10 pawl pemacu ke hab yang diperbuat daripada aloi aluminium bermesin CNC dan tersadur. Pengalaman luas Brembo digunakan untuk menentukan geometri, toleransi dan dimensi yang paling betul untuk semua jenis dan penggunaan motosikal. Hasil daripada kajian khusus toleransi pemesinan, konformasi khas cakera Brembo membolehkan tork brek dihantar dengan lebih berkesan sambil menawarkan rintangan yang lebih baik terhadap tekanan haba dan mekanikal.
Serie Oro adalah rangkaian yang Brembo memasuki dunia perlumbaan pada pertengahan 1970-an, dengan cepat menjadi penanda aras industri untuk cakera.
Dasar Privasi">