Kaliper

Pengeluaran termaju

Prestasi, reka bentuk dan keselesaan

Hasil daripada teknologi eksklusif yang digunakan dalam pembuatannya, kaliper aluminium Brembo mempunyai prestasi superlatif dari segi kuasa brek, kawalan dan keselesaan, serta reka bentuk tanpa tandingan dalam segmen motosikal.
Reka bentuk dan proses pembuatan yang terkini memungkinkan untuk menghasilkan badan kaliper yang ringan, padat dan sangat teguh, manakala komponen hidraulik yang direka bentuk dengan tepat memaksimumkan kuasa dan kebolehkawalan kaliper Brembo.
Hanya yang terbaik
Penggunaan aloi aluminium yang unggul dan proses pembuatan eksklusif, bersama-sama dengan inovasi berterusan dalam peringkat reka bentuk, menjadikan kaliper Brembo luar biasa tegar, memastikan sentiasa berkesan, kuasa brek serta-merta dan perjalanan tuil brek yang berterusan.

Kaliper tetap Brembo tersedia dalam konfigurasi pemasangan jejari dan paksi, manakala kaliper terapung tersedia sebagai versi satu atau dua piston. Untuk memperoleh model prestasi yang lebih tinggi, teknologi monoblock eksklusif memastikan prestasi maksimum bersama-sama dengan berat yang sangat rendah.
Kaliper Brembo diperbuat daripada aluminium tuangan teroksida yang ditawarkan dalam kemasan warna berbeza (hitam, emas, aluminium dan titanium), dengan reka bentuk menarik yang menyumbang kepada memberikan basikal itu rupa yang tersendiri dan menarik perhatian.
Kaliper brek Brembo Aftermarket Motorbike
Kaliper monoblock M50
M50 ialah kaliper monoblock Brembo baharu yang dipasang buat kali pertama pada tahun 2011 pada Ducati 1199 Panigale, di mana huruf M bermaksud monoblok, teknologi yang berjaya diperkenalkan pada tahun 1994 oleh Brembo dalam MotoGP yang membolehkan kami mencipta badan kaliper daripada satu bilet daripada aluminium tuangan, dengan itu memastikan ketegaran yang optimum.
 
Dasar Privasi">