Logo Brembo Upgrade

Roda

Tersuai

Cluster Custom

Apabila ketegaran bertemu dengan ketangkasan

Salah satu kehadiran paling penting dalam kumpulan Brembo ialah jenama Marchesini, peneraju dalam penyelidikan, reka bentuk dan pembangunan roda untuk motosikal baik untuk kejohanan dunia terkemuka dan penggunaan jalan raya. Bekerjasama dengan Brembo dalam inovasi teknologi, penyelidikan bahan dan proses pembuatan telah menghasilkan produk ikonik yang dicari oleh beribu-ribu peminat kerana ciri-ciri unik mereka.

Setiap penunggang motosikal tahu kepentingan ringan dan nilai ketegaran. Marchesini adalah pakar dalam kedua-dua disiplin, tetapi juga dalam reka bentuk, seperti yang ditunjukkan oleh M10RC Kompe. Sepuluh roda aluminium dibuat menggunakan proses penempaan pelbagai arah dan boleh didapati dalam versi dicat dan teranod. Jejari dengan ketebalan yang berbeza-beza dan rusuk tirus menghasilkan ketegaran yang tinggi tanpa meningkatkan berat keseluruhan roda. Penjimatan berat amat dihargai kerana, memandangkan ini adalah berat yang tak terpegas, roda mempunyai kesan ke atas ketangkasan keseluruhan kenderaan, dan oleh itu pecutan dan memasuki selekoh.
 
Sepuluh jejari dan warna pilihan adalah padanan sempurna untuk gaya hampir semua motosikal tersuai di pasaran. Semua ini dilakukan tanpa perlu mengorbankan apa-apa dari segi keselamatan, dijamin oleh kawalan ketat dan pelbagai ujian yang dijalankan pada setiap roda.
 
Rim motosikal 10 spoke hitam Marchesini M10RC Kompe
Dasar Privasi">