Logo Brembo Upgrade

Roda

Racing

Cluster OffRoad

Di mana ketegaran bertemu dengan ketangkasan

Salah satu kehadiran paling penting dalam kumpulan Brembo ialah jenama Marchesini, peneraju dalam penyelidikan, reka bentuk dan pembangunan roda untuk motosikal baik untuk kejohanan dunia terkemuka dan penggunaan jalan raya. Bekerjasama dengan Brembo dalam inovasi teknologi, penyelidikan bahan dan proses pembuatan telah menghasilkan produk ikonik yang dicari oleh beribu-ribu peminat kerana ciri-ciri unik mereka.
 
Untuk penggunaan yang sangat mencabar, seperti pada trek SuperMotard dan Off-Road, Marchesini telah mereka bentuk roda yang disesuaikan khas. Roda radial SuperMotard menawarkan ketegaran tinggi, berat rendah dan inersia minimum, manakala roda motocross radial mempunyai kandungan teknikal yang kukuh untuk mengoptimumkan dan memodenkan seni bina roda radial tradisional. Dengan roda yang dikhaskan untuk SuperMotard dan Off-Road, yang merupakan hasil penyelidikan berterusan dan orientasi ke arah percubaan, Marchesini sekali lagi menunjukkan keupayaannya untuk menyesuaikan pengalaman dan pengetahuannya mengikut keperluan yang paling pelbagai.
M10RR Kompe Motard
Roda sekeping ini direka khusus untuk pertandingan SuperMotard dengan terbaik mengekspresikan kapasiti semula jadi Marchesini untuk kemajuan dan kemajuan.

Berbanding dengan roda radial biasa, M10RR mempunyai beberapa kekuatan. Pengurangan berat dan inersia berguling yang tinggi, kedua-duanya sekitar 15%, dengan ketara meningkatkan pengendalian basikal secara bergilir-gilir dan terima kasih kepada penurunan kesan giroskop brek dan jarak pecutan dikurangkan. Selain itu, penggunaan tayar tanpa tiub membayangkan penurunan berat lagi dan tiada risiko tusukan.

Peningkatan dalam kekakuan lentur dan kilasan roda, kira-kira 100%, menambah baik tunggangan di sepanjang laluan berliku tipikal SuperMotard.
 
Berdasarkan semua ini, sememangnya wajar bahawa Marchesini telah mendominasi kejuaraan AMA selama bertahun-tahun serta meraih kemenangan di Los Angeles X-Games.
Rim motosikal 10 spoke hitam Marchesini M10RR
Dasar Privasi">