Logo Brembo Upgrade

UPGRADE

dunia

Dunia eksklusif dengan butiran unik, dedikasi, kualiti dan prestasi ekstrem.

Dalam rangkaian Brembo UPGRADE sesiapa sahaja boleh mencari yang paling sesuai untuk motosikal mereka. tidak kira sama ada anda sedang mencari reka bentuk untuk "penampilan tersuai" anda, kerana anda akan menemukan kemasan dicat atau dikrom, permukaan mesin logam yang sengaja terdedah digilap atau diberus; atau jika anda sedang mencari persembahan trek terbaik, rangkaian produk yang lengkap akan memenuhi keperluan anda dan keinginan anda untuk UPGRADE.
 
Logo kluster tersuai
Custom
Sentuhan Brembo yang jelas pada motosikal tersuai anda
Orang yang memilih motosikal tersuai tidak suka melepaskan apa-apa kepada peluang, dan itu termasuk pakaian dan topi keledar. Perhatian yang sama terhadap perincian yang mencirikan alat ganti yang mereka pilih untuk motosikal mereka. Jauh daripada pembelian impulsif, pilihan mereka adalah hasil daripada menganalisis alternatif yang tersedia di pasaran, seringkali meminta nasihat daripada orang yang berkongsi budaya adat mereka. Walau bagaimanapun, kepentingan yang mereka berikan kepada gaya - unik dan halus jika boleh - tidak boleh mengalihkan perhatian daripada kenyataan bahawa ini adalah komponen brek. Ini bermakna prestasi dan kebolehpercayaan tidak boleh dipandang rendah. Produk dalam barisan Custom UPGRADE Brembo tiada duanya pada skor tersebut.
Logo kluster jalan raya
road
Pengalaman Brembo di hujung jari anda
Orang yang menunggang motosikal mereka di jalan raya setiap hari mempunyai keperluan yang berbeza dengan mereka yang menggunakannya hanya di trek. Keadaan trafik dan permukaan jalan, tetapi juga jalan berliku dan juga cuaca mempengaruhi mood penunggang, yang memerlukan sistem brek khusus untuk benar-benar menikmati berada di atas dua roda. Walaupun perkara ini sentiasa penting, prestasi langsung mengambil tempat duduk belakang kepada kebolehpercayaan, keberkesanan dalam semua persekitaran, ketahanan dan keselesaan semasa menunggang. Produk dalam barisan Road UPGRADE Brembo memastikan semua ini.
Logo kluster perlumbaan jalan raya
Racing
Lebih daripada 40 tahun pengalaman perlumbaan dalam kotak
Sesiapa yang terlibat dalam perlumbaan Superbike tahu bahawa sebelum mencari lebih kuasa dan tork, sistem brek mesti menyediakan kecekapan brek maksimum. Sebabnya jelas: malah sistem berprestasi terbaik mempunyai margin peningkatan yang ketara berkat produk dalam rangkaian perlumbaan Brembo UPGRADE. Rangkaian ini berdasarkan pengalaman yang diperoleh Brembo di trek di seluruh dunia, kini sinonim dengan kejayaan seperti yang ditunjukkan oleh 33 gelaran kejuaraan dunia pelumba dalam 500-MotoGP dan 30 gelaran Kejuaraan Superbike Dunia pelumba yang dimenangi oleh motosikal yang dilengkapi dengan alat ganti Brembo.
Logo kluster Off-Road (luar jalan)
Off-road
Semangat pengembaraan Brembo untuk tayar knobby (bertombol).
Kelajuan yang lebih rendah, berat kenderaan yang lebih ringan dan permukaan yang tidak rata bermakna sesiapa yang menunggang di landasan tanah tidak memerlukan kuasa brek yang sama seperti seseorang yang menunggang motosikal di atas asfalt. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna sistem brek kurang penting dalam tunggangan di luar jalan berbanding di trek atau jalan raya. Sebaliknya, elemen luaran seperti pasir, rumput dan lumpur mungkin mengganggu sistem brek yang seterusnya memerlukan komponen yang benar-benar boleh dipercayai. Rasa ringan dan menunggang adalah penting dan merupakan kualiti yang dimiliki oleh semua produk dalam rangkaian Brembo UPGRADE Off-Road.
 
 
 
 
Dasar Privasi">