Logo Brembo Upgrade

Cakera brek

Kuat dan ringan

Cluster Road

Tumpuan teknologi Brembo

Cakera Brembo Racing UPGRADE, direka dan diuji untuk berfungsi paling baik dengan pad, menggabungkan prestasi yang berkesan dan konsisten dalam penggunaan melampau dengan berat yang jelas rendah. Bahan yang digunakan dan proses khas yang digunakan menjamin peningkatan ketara dalam kuasa brek, rintangan yang melampau terhadap tekanan mekanikal terma yang berpanjangan dan keseragaman mutlak dalam prestasi.
 
Cakera Brembo, dengan rupa perlumbaan yang jelas, menawarkan prestasi tertinggi dalam setiap situasi.
Cakera brek motosikal T-drive
T-drive
Cakera T-Drive diperoleh daripada pengalaman dalam MotoGP dan Superbike dan mudah dibezakan melalui gandingan antara jalur dan hab, dicapai menggunakan lapan pin T untuk menggantikan tuas pandu konvensional.

Melalui kajian khusus tentang toleransi, penyelarasan ini membolehkan, selain daripada pengurangan berat yang ketara, pengapungan, kedua-dua radial dan paksi, yang mampu menghantar tork brek yang lebih besar.

Cakera ini juga menawarkan rintangan yang sangat baik terhadap tekanan mekanikal terma, terutamanya dalam keadaan penggunaan yang melampau, seperti dalam perlumbaan.
 
Cakera T-drive tersedia untuk model maxisport yang paling popular tanpa memerlukan pengubahsuaian.
Cakera brek motosikal Supersport
Supersport
Cakera Supersport telah dibangunkan untuk memberikan prestasi tertinggi, baik di atas jalan raya dan di trek, untuk basikal maxisport Eropah dan Jepun yang paling popular. Digabungkan dengan pad Brembo Z04, cakera ini telah
 
memenangi banyak Kejohanan Dunia Supersport.
Cakera supersport boleh didapati dengan ketinggian permukaan brek 34 mm dan ketebalan dinaikkan kepada 5.5 mm, boleh ditukar ganti dengan yang asal tanpa memerlukan pengubahsuaian.
 
Terapung sepenuhnya, ia terdiri daripada jalur keluli yang dirawat haba, yang mampu menahan tekanan mekanikal haba yang melampau, dan hab aloi aluminium yang diukir daripada bilet.
Dasar Privasi">