Δαγκάνες

Κατασκευή κορυφαίας τεχνολογίας

Απόδοση, σχεδιασμός και άνεση

Ως αποτέλεσμα της αποκλειστικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην κατασκευή τους, οι δαγκάνες αλουμινίου Brembo έχουν εξαιρετική απόδοση σε ό,τι αφορά την ισχύ πέδησης, τον έλεγχο και την άνεση, καθώς και απαράμιλλο σχεδιασμό στον τομέα μοτοσικλετών.
Ο κορυφαίος σχεδιασμός και οι διαδικασίες κατασκευής καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός συμπαγούς και εξαιρετικά άκαμπτου σώματος δαγκάνας χαμηλού βάρους, ενώ τα κατασκευασμένα με ακρίβεια υδραυλικά εξαρτήματα μεγιστοποιούν την ισχύ και τη δυνατότητα ελέγχου που αποτελούν σήμα κατατεθέν των δαγκανών Brembo.
Μόνο το καλύτερο
Η χρήση κορυφαίων κραμάτων αλουμινίου και αποκλειστικών διαδικασιών κατασκευής, σε συνδυασμό με τη διαρκή καινοτομία στο στάδιο σχεδιασμού, καθιστούν τις δαγκάνες Brembo εξαιρετικά άκαμπτες, διασφαλίζοντας πάντα αποφασιστική, άμεση ισχύ πέδησης και σταθερή διαδρομή του λεβιέ φρένου.

Οι σταθερές δαγκάνες Brembo διατίθενται τόσο σε ακτινικές όσο και σε αξονικές διαμορφώσεις τοποθέτησης, ενώ οι πλευστές δαγκάνες διατίθενται σε εκδόσεις μονού ή διπλού εμβόλου. Για μοντέλα υψηλότερης απόδοσης, η αποκλειστική τεχνολογία μονοκόμματων δαγκανών διασφαλίζει μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό βάρος.
Οι δαγκάνες Brembo είναι κατασκευασμένες από οξειδωμένο χυτό αλουμίνιο που προσφέρεται με διάφορα φινιρίσματα χρωμάτων (μαύρο, χρυσό, αλουμίνιο και τιτάνιο), με ελκυστικό σχεδιασμό που δίνει στη μοτοσικλέτα ξεχωριστή, εντυπωσιακή εμφάνιση.
Δαγκάνες φρένου μοτοσικλέτας Brembo Aftermarket
Μονοκόμματη δαγκάνα M50
Η δαγκάνα M50 είναι η νέα μονοκόμματη δαγκάνα Brembo που τοποθετήθηκε για πρώτη φορά το 2011 στην Ducati 1199 Panigale, ενώ το γράμμα M σημαίνει μονοκόμματη δαγκάνα, μια τεχνολογία που υιοθέτησε με επιτυχία το 1994 η στο MotoGP, η οποία επιτρέπει την κατασκευή του σώματος δαγκάνας από μία μόνο μπιγέτα χυτού αλουμινίου, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο βέλτιστη ακαμψία.
 
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">